Nog 2 weken

Ik ben aan het aftellen voor de vakantie. Vandaag over 2 weken gaan we weg. Wat een zalig vooruitzicht. Voor die tijd hoop ik de uitslag van de kweek binnen te hebben. Maandag moet ik naar het ziekenhuis voor een aantal blokkades en de rest van de tijd staat vol met digitale vergaderingen en en vergaderingen hier thuis. Het is na die behandelingen altijd lekker om bezig te blijven, aangezien je de 1e dagen niet veel kan. Je rijdt dan echt niet met plezier buiten. Ik niet in ieder geval. Dus we besteden de tijd nuttig en gaan aan het werk.

Ook vandaag is weer een dagje van werken. Met name de middag zit vol vandaag. Ik probeer wel altijd rekening te houden met mijn dagplanning zodat niet de hele dag volzit, maar 1 dagdeel ook vrij is voor andere dingen. Het meeste doe ik dus altijd ’s middags omdat je ’s morgens toch ook druk bent met verzorging enzo.

Het duurt de laatste tijd ook even voor ik ’s morgens op gang ben. Ik merk dat het warmer word en dus heb ik meer gewrichten die op zijn plek terug moeten. Ik moet als ik wakker word even altijd heel bewust een "ritje lijf" maken om te voelen wat er welen niet goed zit. Ook zitten er nog steeds een paar nekwervels verkeerd wat voor akelige duidelingen zorgt. Erg vervelend, maar het is niet anders.

In mijn "vrije" dagdeel wil ik altijd lekker even met Mellis aan de wandel en wat voor mezelf doen. Ik heb de vrijheid om mijn iegen agenda te plannen dus dat doe ik ook. Er is helemaal niemand die mij dwingt om de middagen te werken, dat doe ik zelf. Juist omdat ik dalijk op vakantie ben wil ik de dingen netjes achterlaten en netjes overdragen. Dat doe ik dan dus ook. Aangezien er na de vakantie best weer genoeg werk ligt wil ik ervoor zoveel mogelijk af hebben. Het klinkt nu zwaar misschien, maar mensen wat is het heerlijk om gewoon lekker bezig te zijn. Ik geniet elke dag weer van mijn werk en daar gaat het tenslotte om. Plezier hebben in wat je doet!

Liefs Astrid

Advertenties

11 reacties

Opgeslagen onder Persoonlijk

11 Reacties op “Nog 2 weken

 1. Hoi,
  Heel veel wandelplezier gewenst met Mellis en je nieuwe schoenen. En dat zal vast geen probleem worden, met dit heerlijke weer!! En daarna vooral veel voldoening en genot met je werkzaamheden.

  Maaike

 2. Anoniem

  Hoi Astrid,

  Inderdaad is het nu aftellen geblazen, nog 2 weekjes.
  Geniet van je vrije momenten, maar ik weet ook dat je van je werkzaamheden neorm geniet.

  Ja wat moet ik eigenlijk nog zeggen.
  Tot een volgende keer

  Hetty

 3. Hoi Astrid, nou, volgens mij heb jij het razend druk! Ook al kan je je eigen agenda invullen. Ik werk thuis, en ook nog eens voor mijn man, ja, ik slaap met de baas ; ) dus ik kan ook mijn eigen agenda indelen. Heerlijk vind ik dat, ik zou geloof ik niet meer van 9 tot 5 kunnen werken. Het bevalt me prima zo!
  Fijne dag (lekker temperatuurtje vandaag)!

 4. Ik moet nog iets langer wachten Astrid, maar de tijd gaat snel genoeg dus voor ik het weet is het september … Fijne donderdag xus Nel.

 5. Hoi Astrid, was ik nog even….De uitslagen van de Dermatoloog waren gelukkig goed! Lijf is schoon, plekje bij mijn oog is gelukkig geen huidkanker maar irritatie! Dus even een aantal dagen geen make-up op doen, en de tijd geven om te genezen. Weer een pak van mijn hart na vorig jaar, toen het wel foute boel bleek te zijn. Veel suc-6 met de voorbereidingen. Voor ons geen vakantie.Helaas is het voor bijstandsmoeder niet weggelegd om op vakantie te kunnen. Maar we maken het thuis gezellig. Liefs:Wilma.

 6. Heerlijk joh om over 2 weekjes al vakantie te hebben !
  Ja en dan moet je het werk netjes achterlaten …Voor jou heel fijn dat je je eigen indeling op een dag kan maken ….en dan lekker met Mellis naar buiten kan …Vandaag is t heerlijk buiten dus …geniet er van
  Fijne dag vandaag
  groeten Sophia

 7. Ik hoop dat je een produktieve middag hebt.

  Liefs Kon

 8. Wat heerlijk dat je straks op vakantie gaat. Je hebt alvast iets fijns om naartoe te leven. Ook wel prettig dat je je eigen agenda in kunt delen. Zo kun je mooi naar je vakantie toewerken. Nog een fijne avond.
  Groetjes Mar

 9. lieve astrid, heerlijk nog 2 weekjes……..maar meid, wel rustig aan doen hé? genoeg energie bewaren voor de vakantie……fijne avond, liefs rietje

 10. Annelies Steenbrink

  Helemaal eens, Astrid, plezier in wat je doet is superbelangrijk! Maar bewaar je wel wat energie voor je vakantie? die 2 weken ervoor zijn zo om.!
  Fijn he, zelf je dag kunnen indelen.. (en niet in de file naar je werk)
  groetjes

 11. Voor ons nog een week. We zullen er voor zorgen dat alles tiptop in orde is als jullie komen. Ook zullen we de restaurants al vast waarschuwen, dat ze extra voorraden pizza’s en Tia Maria moetn inslaan, want Hoek van Holland komt er aan.

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s