Het Ziekenhuis

Vanmorgen in het ziekenhuis geweest voor de pijnbehandeling. Tenminste dat was de bedoeling. Dit is niet gebeurd. Door de grote hoeveelheid behandelingen die ik al heb gehad en ongetwijfeld nog zal krijgen hebben we besloten om de morfine te gaan verhogen. De dagelijkse dosis is nu veel hoger dan normaal en hiermee zou ik het wele ven moeten kunnen uitzingen om een behandeling over te slaan. In juli gaan we bellen en indien nodig wordt er nog een behandeling gedaan en anders blijf ik gewoon in de hoge dosis morfine. Ik heb nu dus de 1e hoge dosis genomen en ben knetterstoned moet ik zeggen.

Maar het niet behandelen heeft ook zijn voordelen. Ik had een belangrijk overleg staan voor donderdag waar ik niet heen kon, en dat kan nu wel. Ook zal ik nu minder last hebben met reizen en dat komt goed uit zo voor de vakantie. Ook zal ik minder alchohol drinken en aan 1 glaasje genoeg hebben om aangeschoten te zijn, dus dat is weer lekker goedkoop voor iedereen 😉 Zo zie je, alles heeft zijn voordelen.

Het weekend was gezellig ondanks dat ik ziek was. Ook bij onze vrienden waar we gisteren waren was het erg leuk. Heerlijk om weer eens bij te kleppen. We hebben lekker chinees gehaald. iedereen heeft heerlijkzitten smullen en ik heb het gehouden bij een kopje tomatensoep. Maar dat mocht de pret niet drukken. We waren op tijd weer thuis en hebben nog lekker even tv gekeken.

Vandaag weer een nieuwe week, met nieuwe afspraken, nieuwe vergaderingen, en nieuwe overleggen. Kortom, ik zal me niet vervelen. Jullie allemaal een hele fijne week.

Liefs Astrid

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s