Overleggen en werkgroepen

Bij een werkelijk groot mens voel je je niet klein. Bij een werkelijk groot mens voel je je groots.Het is een hectische week kan ik wel zeggen. Woensdag heb ik heerlijk Assiedag gehouden. Ik geloof dat ik die er maar in blijf plannen zo midden in de week. Gsiteren was er een groot overleg over het eventueel realiseren van een woon zorg zone in HvH. Er waren een hoop mensen en daarvan was het grootste deel proffesional. Het viel op dat ze vaak alleen maar kijken naar de onmgelijkheden en veel kijken naar wat NIET kan. Ik heb geprobeerd door mijn bijdrage de mensen wat aders te laten denken. Ook hoeven “wij gehandicapten ” niet zo nodig in een woonzorg zone te wonen. Zorg gewoon dat heel HvH een woonzorg zone is, dan kan die stempel er ook weer af. Vandaag is er dan de werkgroep wonen. Deze wordt altijd bij mij thuis gehouden. Ook hier zal dit onderwerp vandaag centraal staan. Ik ben benieuwd.Kortom weer een druk dagje voor de boeg dus. Toen ik gisteren klaar was met dat overleg ben ik heerlijk met Mellis de hele dijk uit gereden. Jee wat is dat zalig na een middag binnen zitten en opletten. We hebben allebei genoten. Gisteren avond kwam ook de trimster. Mellis ziet er dus weer fraai gertrimd uit. Hij mag mee op vakantie ;-)Elk moment kan ook de rolstoel service weer komen met een nieuwe poging tot de aanpassing van een spiegel op mijn stoel. Ik ben benieuwd wat ze er nu weer van gemaakt hebben. Ik hou jullie op de hoogte.Liefs Astrid

12 reacties

Opgeslagen onder Werk

12 Reacties op “Overleggen en werkgroepen

 1. Jij heb idd een drukke week achter de rug zeg!
  Zalig zeg,even uitwaaien met Mellis:)
  Ik ben benieuwd naar zijn nieuwe look;)

  Fijne dag Astrid

  Kuss Jans

 2. Veel sterkte met de rolstoel-aanpassing…. Op hoop van zegen.
  Maak er een mooi weekend van, Maaike

 3. Hé, wat toevallig, ik heb Raja net om 10 uur naar de trimster gebracht! Ik kan haar om 12 uur weer ophalen. Ik wil dan een foto maken van hoe mooi ze is (hoop ik, ben nog nooit bij die trimster geweest) dus vanmiddag nog even kijken bij me? Groetjes en alvast een fijn weekend!

 4. Je onder tafel laten kleppen zal niet gebeuren. Je kan je standpunt goed verwoorden en verdedigen dus komt wel goed denk ik. Ik wens je alvast een fijn weekend toe Astrid xus nel.

 5. Hoi lieffie,

  Nou ik ben benieuwd wat ze nu weer hebben uitgevreten met je rolstoel, het zal toch niet waar zijn dat het zomaar goed is gegaan, haha….. afwachten dus maar weer.

  Alvast een heel fijn weekend.

  Knuffelkussen van mij.

 6. Hopelijk is de aanpassing goed gelukt en kan je met je kanjer er nog even lekker op uit!
  Goed weekend!
  Liefs Kon

 7. Pia

  Oh jeetje een rolstoelaanpassing, inderdaad hopen dat het goed is gegaan. Weet van familiebronnen dat ze er vaak een zooitje van maken en er ook totaal niet bj nadenken wat nu ECHT nodig is. Dus succes, ik zal duimen.

 8. Pia

  Goh dat vergeet ik helemaal. Jij een hele fijne vakantie toegewenst. Wij gaan 9 juni weg, ook met hond maar veel luier dan de jouwe. Hahaha wij moeten hem slepen zeker als het regent. Maar hij is lief net als de jouwe. Geniet van de vakantie.

 9. hai astrid, wat goed dat jij er ook bij bent met je voorstellen….hebben ze echt wat aan……..en lekker met Mellis gewandeld…..en getrimd….kan ie er weer ’n tijdje tegen! heb ’t goed vanavond en alvast ’n fijn weekend gewenst….liefs rietje

 10. Jij heb weer een mooie kreet voor de dikke van dale bedacht hoor…een assiedag.
  Ik zag hem nu ook op een ander log hahaha…
  Meis fijn weekend en tot maandag…

 11. Ik vraag me af hoe je aan het gezegde boven in je log komt Astrid? Het stemt me tot nadenken.
  Ik voel me nl.ALTIJD klein naast mensen die ik “groots” vind en bewonder maar in mijn ogen zijn ze toch ECHT werkelijk groots dus of die spreuk wel klopt…….

  Je hebt weer een hele drukte achter de rug meid! Ik denk dat mensen veel vaker kijken naar wat allemaal onmogelijk is dan naar wat mogelijk is maar ik vind het heel erg goed dat jij dit naar voren brengt! Ik kan me voorstellen dat jouw bijdrage werkelijk van belang is en mensen daardoor anders kunnen gaan denken.

  Geweldig dat Mellis ook mee kan op vakantie! Laat je hem ook een keer het fototoestel vasthouden?
  Had je eigenlijk al vermeld waar jullie naar toe gaan of ben ik dat vergeten?

  Maar eerst maar eens genieten van het weekend!!

  Groetjessss,
  beuzeblaadje

 12. Hoi As, ben nu aan het bijkomen van de roofbouw die ik gister heb gepleegd…..maar het was de moeite meer dan waard! wens je een heel fijn weekend toe! Liefs:Wilma.

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s