Veel gelezen

Ik heb de afgelopen weken veel gelezen, erg veel. Daarom ook een selectie van wat ik heb gelezen anders zou mijn boekenverslag een hele pagina beslaan 😉

*****In Nepal is een vallei ontvolkt door een mysterieuze plaag. Schimmige machten dreigen de arts Lisa Cummings, die de zaak onderzoekt, voorgoed het zwijgen op te leggen. Haar enige bondgenoot is de pelgrim Painter Crowe, het hoofd van de elite-eenheid Sigma Force. Maar Painter vertoont de eerste symptomen van de dodelijke ziekte…
Een superspannend boek, een echte aanrader!

****Ongekend fascinerende geschiedenis van het gezin van een boekhandelaar in de hoofdstad van Afghanistan na de val van de Taliban.
En facinerend is het. Met stijgende verbazing en soms woede heb ik dit boek gelezen. Het sleept je mee naar een land met gewoontes waarvan wij geen weet hebben. Moet je lezen!

****1944: De 22-jarige kapitein James Gould arriveert in Napels. Hij is aangesteld om huwelijken te ontmoedigen tussen Britse soldaten en hun beeldschone Italiaanse vriendinnen. En het lijkt erop dat de onschuldige officier in zijn missie zal slagen – zo goed zelfs dat de gedupeerde Italiaanse schonen besluiten dat het zo niet langer kan.
Een heerlijke roman. Je proeft de smaken van de gerechten die bereid worden in dit boek en je krijgt zin om aan de slag te gaan. Meeslapend geschreven en het is een zalige vakantie roman. Om van te genieten!

****Brida O’Fern, een Ierse uit Dublin, was in 1983 eenentwintig toen ze de eerste schrede zette op het pad van de magie. Tot dan toe had haar behoefte om in aanraking te komen met de grote mysteriën van het heelal slechts geleid tot teleurstelling, verwarring en periodes van volstrekte ontgoocheling. Maar trouw aan zichzelf en het pad van haar lotsbestemming volgend ontmoet ze ten slotte Wicca, zij leert haar alles wat ze moet weten om ingewijd te worden in de grote mysteriën van de heksen.
Wederom een heerlijk boek van Coelho. Meeslepende roman. Je beleeft de zoektocht van Brida bijna zelf. Absolute aanrader.

*****Diep in het oerwoud verbergt een eeuwenoude ruïne een dodelijk geheim. Een beroemde ontdekkingsreiziger heeft de waarheid lang geleden mee het graf in genomen. Een mysterie van epische proporties ligt verborgen in de genetische code van de mens…
Zoals verwacht wederom een superspannende, nagelbijtende pageturner. Je gaat je zelfs bijna afvragen of het echt mogelijk is…. Als je van spanning houdt is Rollins 1 van de betere schrijvers. Lezen!

***Na een spraakmakende rechtzaak van 71 dagen doet de jury eindelijk uitspraak in de zaak van Jeanette Baker tegen het beursgenoteerde bedrijf Krane Chemical. Krane heeft jarenlang chemisch afval gedumpt in de bossen rond het plaatsje Bowmore, met fatale gevolgen. De dodelijke stoffen kwamen in het drinkwater terecht en tientallen inwoners van Bowmore overleden aan de gevolgen van kanker.
Een leuk boek. Het verhaal is best boeiend. Niet beter of slechter dan je van Grisham kunt verwachten. Leuk om te lezen, maar overslaan mag ook.

*****Het meisje is zestien jaar oud. Ze heet Sarah, bevindt zich op de plaats delict van een gruwelijke, drievoudige moord en houdt een pistool tegen haar hoofd gedrukt. Ze beweert dat ‘de Vreemdeling’ haar adoptiegezin heeft vermoord. Dat hij haar al haar hele leven achtervolgt en iedereen vermoordt van wie ze houdt. En dat niemand haar gelooft. En dat klopt, niemand gelooft haar. Tot nu toe?
Wederom een nagelbijtend, spannend boek. Je moet van het bloederige houden, zo niet dan vooral overslaan. Zijn 1e boek, De stilte van de hel, was waanzinnig, en dit verhaal kan daar wederom een puntje aan zuigen. Dus houdt je van spanning, en dan bedoel ik spanning, dan moet je deze absoluut lezen!

Nou het is een behoorlijk log geworden. Jullie hoeven je in ieder geval niet af te vragen wat je nou eens zult lezen deze zomer 😉 Veel lees plezier!

Liefs As

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s