Vanalles wat

Gisteren is een echt rommeldagje geweest. Loes was er weer een paar uurtjes. Ze is voor mij plantjes gaan kopen en heeft dat gezellig in potten gedaan. Mijn uitzicht ziet er weer geweldig uit. Thom had vorige week ook al iets gehaald, maar nu is het klaar. Er staat ook een tomaat en een aarbeien plant, dus we kunnen nog lekker smullen ook als het meezit. Hieronder een deel van het resultaat, zo kijk ik er tegen aan.

Nou is dat gezellig of niet?

Ik heb inmiddels ook de uitslag van de kweek die vorige week is genomen. Ook deze keer was ie niet goed. Het ziet er naar uit dat de gemene bacterie alleen met een infuus gedood kan worden. Ik moet dat dus de 14e met de uroloog bespreken. Ik wil ook kijken of er een mogelijkheid is om dat thuis te doen. Ik heb namelijk helemaal geen zin in een opname. We zullen het de 14e weten.

Vandaag is dan ook de dag dat onze site van Bulters + Mekke definitief de lucht in gaat ( eind van de dag ). Leuk hoor, ik ben benieuwd of de telefoon harder gaat rinkelen 😉
Vanmiddag is de laatste training met Joop. Hij gaat per 1 augustus stoppen bij Hulphond en vandaag zn laatste werkdag. DE vakantie staat voor hem voor de deur. Na de vakantie kunnen we dus volop aan de slag. Leuk hoor, we hebben er allemaal zin in! Ik ga de douche in en me voorbereiden op de training. Allemaal een fijne dag.

Liefs As

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s