Doping in de GPHandicap 2008?

Er is iets aan de hand. Zoals jullie wel weten heb ik in mijn vakantie meegedaan aan de GP Handicap 2008. Deze vond plaats in Spanje in de plaats Platja D’Aro. Nu is het zo dat ik word beschuldigd van doping gebruik. Tja dat kan ik me natuurlijk niet over de kant laten gaan, want het is natuurlijk niet waar. Neem eens een kijkje op Ronnie’s log Ik wil dit nadrukkelijk ontkennen. Ik verdenk dan ook de uit het niets gekomen deelneemster Annie Bodie van doping gebruik.
IK heb natuurlijk de nodige ledematen geraakt, maar ja dat was de opdracht. Als ik al doping had gebruikt dan had ik er wel voor gezorgd dat ik had gewonnen. Ik roep jullie dan ook allemaal op om mij te steunen, en ervoor te zorgen dat mijn onschuld wordt bewezen.

Update zondag 11.00 uur: De berichten volgen in hoog tempo. Op Ronnie’s log staan allerhande speculaties. Ga dan ook eerst daar lezen. Ik kan maar 1 ding zeggen. Ja ik gebruik. Maar ik gebruik morfine. Dit middel staat er algeheel om bekend dat het het reactie vermogen verminderd, en niet het tegen overgestelde zoals wordt beweerd van het gebruik van doping!

Dan hebben we dus ook de brand nog in het lab in Spanje. Tja daarvan kan ik dus niets anders zeggen dat het inderdaad erg verdacht is dat Ronnie vriendjes naar Spanje heeft gestuurd… Maar ook voor hem, onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

Ik kan dus niets anders doen dan afwachten. We moeten wachten tot dit of overwaaid, of dat mijn onschuld wordt bewezen door een urine test!
Ik hou jullie op de hoogte. Tot het tegendeel bewezen wordt ben ik dus ONSCHULDIG!!!!

Zoals eerder gezegd volgt de berichtgeving snel. Ons is zojuist mede gedeeld dat Peter R. De Vries zich bezig houdt met onderzoek naar deze zaak. Ook Frits Wester heeft zich gemeld en de kamer om een spoed debad gevraagd. Het zomer reces van de Kamer wordt hierdoor met korte tijd onder broken. We wachten met spanning..

Op Ronnie’s log is zojuist het bericht verschenen dat Miss A. Boddie waarschijnlijk is omgekomen bij een vliegtuigbom op het vliegveld van Zurich. Nadere info volgt….

Astrid

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s