Vervolg Doping Affaire

Er zijn nieuwe ontwikkelingen in de dopingzaak. Op Ronnies log staat te lezen dat de Zwitserse politie heeft vastgesteld dat Annie Boddie en haar broer No Boddie zijn omgekomen bij de vliegtuig bom. Er zijn sporen van doping gevonden. Ook was dit lekkere stel betrokken bij het stelen van de jackpot van de Staatsloterij. Een bedrag van € 25.000.000 is gevonden tussen de bagage. Verder wordt er gemeld dat er 16 juli een pers conferentie wordt gegeven.
Nu echter de familie Boddie dood is, en er sporen van doping zijn gevonden wordt het inderdaad steeds duidelijker dat ik inderdaad niets met doping te maken heb. Mijn onschuld zal woensdag denk ik zeker kenbaar gemaakt worden. Echter sta ik ook niet meer versteld van vreemde wendingen in dit verhaal 😉

Over tot de orde van de dag.
Er komt voorlopig geen opname. Ik moet 3 maanden aan de antibiotica en een buikecho laten maken. Over 3 maanden terug komen, en kijken of deze kuur op langere termijn wel effect heeft. Ik heb deze kuur al eens gehad en toen was ik er goed ziek van.
Nu ik er zo eens over nadenk was dit ook in de periode dat de GP Handicap plaats vond. Het kan dus best eens zijn dat dat de urine test beinvloed heeft. In mijn urine zijn vandaag ook trouwens geen sporen van doping gevonden 😉
Maar goed een lange intense kuur dus. Dat zal de nodige tol eisen de komende maanden. We gaan zien of het op langere termijn wel gaat werken. De tijd zal het leren.

Ik moet vandaag weer naarhet ziekenhuis. Dit keer naar de oogarts. Niet veel bijzonders, maar de opticien kan geen meting doen met mijn ogen, dus ik moet eerst langs de oogarts. Dat staat voor vandaag op het programma.
Het feestje was erg gezellig gisteren. Er was vanalles te eten. Er was Kaap Verdisch gekookt, Surinaams, en Portugees. Er was ook een enorme lamsbout gegrild dus iedereen heeft heerlijk zitten smullen van de diverse culturen. We hebben gelijk weer afgesproken voor donderdag. Dan gaat Thom zijn uitgeleende beertender weer halen en gaan we ons gelijk te buiten aan gekookte mosselen. Ook de rest van de week is erg druk met vergaderingen en andere dingen. Genoeg te doen dus.
Allemaal een fijne dag, As

15 reacties

Opgeslagen onder Alle gekheid op een stokje

15 Reacties op “Vervolg Doping Affaire

 1. Die lamsbout lijkt me ook wel wat.
  Het ziekenhuisbezoek is een andere zaak en minder leuk, maar ja het zal moeten. Ik wens je sterkte toe.

 2. Lekker dat vooruitzicht van die mosselen. En dan gekookt in bier. Dat wordt SMULLEN (maar niet te snel).

 3. Peter R. de Vries

  Goedemorgen mevrouw Astrid. Van miss Marple hoorde ik over de doping kwestie. Nu heb ik me daarover eens het hoofd gebogen en ik moet eerlijk zeggen, dat ik niet geheel ben overtuigd van jouw onschuld. Ik zou je dan ook graag een keer willen uitnodigen om bij mij in de uitzending wat vraagjes te komen beantwoorden. Het is namelijk wel zeer verdacht dat deze Annie Boddie en haar broer No Boddie toevallig zijn omgekomen door een vliegtuigbom. In mijn optiek zijn deze twee arme mensen gewoon het zwijgen opgelegd! Dus zal ik maar zeggen, tot in de uitzending? Of krijg je het al een beetje benauwd?
  Groeten, Peter R. de Vries

 4. Gelukkig geen ziekenhuisopname en hopelijk voel je je deze keer beter tijdens de ab-kuur. Je hebt in ieder geval genoeg afleiding de rest van de week … lekker mosselen! Maken we hier ook regelmatig, alleen de knolselderie is zooooo duur, dan maar zonder! Succes bij de oogarts.

 5. Ferry Nijs

  Als advocaat van de familie Boddie, wijs ik erop dat iemand onschuldig is tot schuld bewezen is.
  Hoogachtend F.Nijs
  (Advocatenkantoor Ferry Nijs & Rudi Menten)

 6. Hmmm Astrid ik ben wel erg benieuwd welke wending dat verhaal gaat nemen eerlijk gezegd. Ik hoop ieder geval dat die kuur echt gaat helpen!! Ik wens je een fijne dinsdag toe xuss Nel.

 7. wordt steeds spannender dit verhaal ;)) zxie bekend nederlend ook al mopperen en zich op de borst slaan …… lekker mosselen die eet ik ook hoor ;))
  OT: vlaamse gaaien zijn gelijk , zit geen verschil tussen vrouwtje en mannetje , en blauwe buik ??? zal wel wat roze zijn geweest ??
  groetjes en maak toch wat van de dag meis …..dat hebben we gelukkig zelf nog in de hand ..
  XX

 8. Pia

  Nieuwe langdurige kuur is wat minder, maar al dat lekkere eten en drinken pept je wel weer op. En die doping……ieder praat in zijn eigen straatje toch. Op dus naar Peter R de Vries en kijken wat hij er van denkt.

 9. @ Peter R, kom maar op met je uitzending, mail me je even je gegevens?

  Astrid

 10. Granny Shit

  Goedemiddag mevrouw Astrid,

  Vol afgrijnzen lees ik al enkele dagen uw verhaal over de doping kwestie, ik hoop dat alles met een sisser voor u gaat aflopen…. en dat u en uw vriendin geheel vrijgepleit gaan worden….
  Met vriendelijke groet Granny Shit

 11. Jee, wat spannend allemaal. Een reaktie van P. de Vries??

  Hopelijk, slaat de kuur aan As en wordt je er niet te ziek van.
  Wat hebben jullie gesmuld zeg. Lijkt me heerlijk, om van al die culturen te mogen proeven.
  Enne, mosselen, jammie!

  Liefs Kon

 12. Heej As,

  Als ik jou was zou ik er een boek
  van maken..;-))))

  Balen dat je aan zo’n lange kuur moet…:-(

  Fijn dat het feestje gezellig was, wens je nog een fijne dag toe. Liefs:Wilma.

 13. Fijn voor je dat je niet opgenomen hoeft te worden. Hoop dat de kuur aanslaat.
  Sterkte.

 14. nu maar hopen dat de kuur aan slaat joh;)
  fijne woensdag met liefs van mij..;))

 15. Waarom weet ik niet, maar ik heb zo het idee dat jij een heerlijke lekkerbek bent…..

  Goede week verder!!!
  beuzeblaadje

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s