Weer naar de oogarts

Zo, ik heb een heerlijk weekend van niets doen achter de rug. Ik geloof dat ik zo nog wel een paar dagen nodig heb om bij te komen. Jeetje wat was ik verrot zeg. Zaterdag heb ik niets gedaan. Een beetje voor de tv gehangen. Zondag was eigenlijk precies hetzelfde. Ik merkte gisteren dat ik nog heel erg moe was omdat ik de transfer van de douchestoel naar de rolstoel niet gedaan kreeg. Thom is toen maar met de douche stoel naar het bed gereden, dat scheelde weer een transfer. Op die momenten van uitputting zou ik dus eigenlijklijk mn tillift moeten gebruiken….. Stom he, ik heb hem hangen,maar gebruiken?? Ho maar…

Maar goed, het is weer maandag. Vanmiddag moet ik terug naar de oogarts. Pas aan het eind van de middag want de assisitente heeft me er vorige week tussen gepropt. Ik wilde niet nog 7 weken wachten voor een nieuwe afspraak. Vanmiddag dat op de plannig dus.

Morgen is ook een drukke dag want dan staan er 2 vergaderingen op de planning. ’s Middags een vergadering over de bouw van het nieuwe bejaardenhuis en ’s Avonds de 1e bijeenkomst van de WMO raad. Daarna heb ik de rest van de week een lege agenda. Dat wil ik ook graag zo houden. Maar je weet gelijk dat het niet zal gaan lukken. Vorige week is de vergadering natuurlijk bruut onderbroken, en er moeten wel nog nieuwe data worden gepland. Een aantal werkgroepe moeten nog bij elkaar komen en daarvoor moeten data worden gepland. Dus nog werk genoeg zal ik maar zo zeggen. Al deze data worden trouwens wel na de vakantie, was er is bijna niemand meer.

Allemaal een fijne dag! Astrid

20 reacties

Opgeslagen onder Ziekenhuis 2008

20 Reacties op “Weer naar de oogarts

 1. Mogge As, Sterkte bij de oogarts. Hier ligt het vergaderwerk ook bijna stil…komkommertijd he…Fijne dag verder en liefs van mij.

 2. Goede ’s morgens deze morgen juffrouw Astrid,
  Succes met al die drukte. Vergeet je jezelf niet? Of je tillift?
  Mooie dag (ondanks het herfstachtige weer), groet, Maaike

 3. Off topic:
  Ik zal eens informeren of je mee kunt doen met de vierdaagse want ik hou het voor gezien whahahahhahaha

  Kuss jans

 4. Anoniem

  Ha die Astrid,

  Ja langzaam komt het vergaderwerk een beetje in het slop te zitten door de vakantieperiode. Maar snel genoeg heb je het weer razend druk. En vergeet niet dat je voor B en M de kar nu ook moet trekken
  Echt weer om er heerlijk op uit te trekken is het nu ook niet, hier regent het. Mayca krijg ik met geen stok naar buiten maar ze zal toch moeten. Gisteren is ze drijfnat geworden en dat is ze nog niet vergeten, als ik over uitlaten begin dan kijkt ze me aan alsof ik gek ben

  Geniet van de dag en het herfstweer, ik ga een trui zoeken.

 5. Het is ook echt weer om rustig aan te doen, tjongejonge wat een buien! Lekker toch, zo’n lege agenda? Houden zo!

 6. Kan me voorstellen dat je helemaal op was na zo’n enerverende week. Niet teveel hooi op je vork nemen en probeer die agenda leeg te houden 😉 Veel succes bij de oogarts en ik zal ervoor zorgen dat mochten jullie in november Thailand bezoeken, er niet teveel regen zal zijn 🙂 (eigenbelang hoor!)

 7. Succes vanmiddag bij de oogarts. Wel fijn dat je er nog even tussen gepropt kon worden .. 7 weken wachten is wel lang als je het nodig hebt!
  Fijne dag verder!
  Groetjes Henrike

  ps .. ik heb je bij het lijstje gezet!

 8. Het is een hele drukke bedoelingen bij jullie. Sterkte met je oog en geeft een dikke knuffel van ons aan je prachtige Golden Retriever.

  Nog een fijne dag verder.
  Liefs van Jacqueline & Ferry.

 9. Goedemorgen Astrid,

  Wat een mooie foto’s hieronder, dat zal wel goed gesmaakt hebben.
  Jij hebt het weer goed druk, en dan vanmiddag naar de oogarts, dan zal je vanavond wel helemaal op zijn. Wij wensen je een fijne maandag en een goed begin van de nieuwe week toe.

  Liefs en groetjes,
  Gert-Jan en Wil

 10. Succes bij de oogarts Astrid. Ik vergeet ook vaak dat ik hulpmiddelen heb staan 😉 Fijne maandag xuss Nel.

 11. Hoi Astrid

  Nou ja, dan denk ik dat ik wel weet wat jij gaat eten na het bezoek aan de oogarts. Veel sterkte vanmiddag bij de beste arts.

  Veel groetjes van ons.

 12. Het is dat we zo ver uit elkaar wonen, maar anders zou ik aanschuiven vanavond. Voor echte Surinaamse Roti kun je mij wakker maken namelijk. Zelf heb ik nog eigenhandig gemaakte soep. Het is hier dus maandag Soepdag. Moet straks ook weer flink aan het regelen voor van alles en nog wat. Dus eens niet koken maar lekker soepen kan dan ook erg fijn zijn.

  Whahahahaha, dan wacht die vette patat wel wel voor een volgende keer denk ik zo.

 13. Whahahahaha snert met dit weer ;-))

  Ja, dat zou wel weer eens wat worden. Lijkt me trouwens hartstikke leuk om eens bij je langs te komen. Als ik weer een auto heb over heel lang moet ik hoognodig weer eens naar HvH. Het komt er nu steeds maar niet van, en is ook lastig steeds om lange afstanden met bussies te maken. Nou ja, ik ga er van uit dat er betere tijden komen. Denk dat de nieuwe woning in Zwolle er eerder is dan de auto.

  Heel erg veel groetjes, Francine

 14. Pia

  Vooral niet gebruiken Astrid, stel dat ie slijt hahaha. Ach volgens mij is iedereen het zelfde wat dat aangaat. Nu maar hopen dat je niet al te lang moet wachten vanmiddag, morgen nog effe doorbeuken en dan gewoon stekkers uit telefoons en boekje pakken

 15. Hoi Astrid

  Ja ik woon nu in Emmeloord waar geen bal te beleven is, en als je een avondje weg wilt dan moet je echt weg! Iets wat niet altijd even gemakkelijk is. In Zwolle heb ik alles bij de hand in de stad. Ga dan in het nieuwbouw wonen. Is net als hier een fokuswoning. Het is rond november klaar, en dan kan ik hoop ik ook verhuizen.
  In dit dorp is mijn wereld kleiner dan me lief is. Dus dan ga ik zelf weg naar een wereld die meer afwisseling te bieden heeft.
  Wel balen, want om nu weer na twee jaar te verhuizen was niet echt de bedoeling. Maar goed, het komt nu mooi uit. Krijg een woning op de eerste verdieping van de flat. Ben er reuze blij mee.

 16. Wat leuk dat je duinen, strand en bos zo dichtbij hebt.
  Succes bij de oogarts.
  Hou je goed.
  Fijne week.

 17. ik hoop dat alles goed verloopt bij de oogarts, en met al die vergaderingen ben je ook weer druk in de weer
  ik ga nu wat foto’s inkleven
  nog een heel fijne maandag
  groetjes

 18. Geloof graag dat je bij moest komen van al die emoties en zo. Ik hoop dat het mee viel bij de oogarts!

  Fijne week As!
  Liefs Kon

 19. hoe was het bij de oogarts? hopelijk alles goed?
  liefs van mij en een fijne….

 20. Alles goed gegaan bij de oogarts hoop ik? Geniet van je avond en vergeet jezelf niet. Take it easy. Met een beetje geluk komt na de

  De zon weer tevoorschijn en kunnen we van de week daar een beetje van genieten.

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s