De week doormidden

Het is alweer woensdag, de wek vliegt voorbij moet ik zeggen. Gisteren zijn Thom en ik even gezellig naar de Makro geweest waar we wat boodschapjes moesten halen. Volgende week hebben we een BBQ en bij de Makro zijn de Spare-Ribs werkelijk zalig, dus die liggen alvast n de diepvries. NU maar hopen dat het weer zo zalig blijft.
Ik kan echt genieten van dit weer. Het is mij niet snel te warm, en ik zit graag in de schaduw te lezen. Mijn dag kan dan niet meer stuk. Ik vind het zalig. Mellis ligt lekker onder de tafel in de schaduw of in de keuken op de koele tegels. In mijn hut kan de temperatuur aardig oplopen dus gaat vaak het rolluik dicht om de zon buiten te houden en ’s avonds zetten we lekker de airco aan. Die kunnen we niet missen in mijn hutje.
Ik heb deze week eigenlijk geen plannen. Met werk is het rustig en kan je goed merken dat het vakantietijd is. Ik neem het er maar van. Wel hoop ik dat deze week de opticien gaat bellen dat mijn leesbril klaar is want die is hard nodig. Nu ik gezien heb hoe het moet zijn wil ik dat eigenlijk niet missen en duurt het me te lang dat mijn brl klaar is.
Morgen moet ik toch even naar het dorp, want ze willen een nieuwe algemenen gehandicapten parkeerplaats maken en mij is gevraagd om te kijken of de plek die ze in gedachte hebben ook geschikt is. Vorige week was er kermis dus morgen nog maar eens proberen.
Verder niets te melden dus ik wens jullie allemaal een fijne dag! AstridVandaag stond het stuk over mn feestje dan ook in de digitale krant. Neem een kijkje en klik hier.

11 reacties

Opgeslagen onder Rompslomp

11 Reacties op “De week doormidden

 1. goedemorgen astrid, wat knus uitkijken naar de barbecu, ’t blijft vast nog wel zomers weer….heerlijk dat je zo geniet…ik kan ook goed tegen dit weer normaal…nu ik me niet lekker voel ietsje minder….verders ben ik weer ’n beetje aan ’t klungelen in huis, de draad weer oppakken….heb ’t goed vandaag, liefs rietje

 2. Hoi As, heerlijk BBQ! Hoop dat het een beetje mooi weer is dan…Fijne dag, liefs:Wilma.

 3. Nou, ik vind het al gauw warm. Het is hier in NL altijd zo snel genauwd gelijk! Gelukkig wordt het de rest van de week ietsje minder warm… Wat is het veranderd bij de Makro he? Echt alles is veranderd van plek. Wij komen er bijna wekelijks, maar ik weet nog steeds niet waar alles staat. Nou ja, zo blijft het spannend ; )
  Fijne woensdag…Proost!

 4. Om een verwachting voor het weer van volgende week te zien kan je kijken op:
  http://www.zoover.nl/nederland/zuid-holland/den-haag-incl-scheveningen/weer?scr=1
  Het lukt dit keer ook door op m’n naam te klikken.;-)

 5. Pia

  Ja natuurlijk, ga jij over spare ribs beginnen. Dat terwijl ik besloten had vandaag lui een patatje te halen. Krijg dat maar weer eens uit het hoofd hahha. Ik vind het nu ook zalig buiten hoor, neeeeee ook mij vinden ze niet in de zon, maar kan nu tenminste buiten leven. Fijne avond en ik zie een reactie met proost eronder. Ok doen we, lekker buiten en kaarsjes aan.

 6. Ik heb het ook niet snel warm, vandaag heb ik mijn huiswerk lekker in de tuin gemaakt vwb mijn cursus handlijnkunde, heerlijk…..Fijne avond! xx Bet

 7. lieve astrid, bedankt voor de prachtige kaart met d foto van mellis, wat is ie toch lief!!! ik kijk er steeds naar en krijg meteen ’n goed gevoel! dankjewel…….fijne avond, liefs rietje

 8. Zou zo aanschuiven. Vind spareribs zóó lekker. Eet ze nooit, vinden het hier niet lekker.
  Hoop dat je mooi weer hebt!
  Lekker dat je zo in de schaduw kan zitten. Nu nog een leesbrilletje erbij!

  Fijne avond!
  Liefs Kon

 9. Wij zijn hier heel druk maar ik kom je toch even een heel fijne avond toewensen.

 10. Dat wil ik ook met dit weer airco in huis 🙂

  Fijne dag vandaag
  Grt voor jou en knuff voor Mellis
  Mariet.

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s