Vanalles

Donderdag, weer een warme dag. Heerlijk vind ik dit weer, alleen met slapen is het wat minder prettig maar verder kan ik er goed tegen moet ik zeggen. Gisterenavond hebben we tot eigenlijk te laat bij vrienden een wijntje zitten drinken en zitten kletsen. Voor je het weet is het 23.30 uur en als dan om 4.50 uur de wekker weer afloopt is het even schrikken. Maar goed eigen schuld dikke bult, we zijn blijven plakken.Vandaag dus weer een warme dag voor de boeg, dus dat wordt lekker de tuin in met mn boek en mn nieuwe leesbril. Is wel vreselijk wennen zeg zo’n leesbril. Vooral telkens het op en afzetten. Maar goed, dat komt nog wel.Ik sluit af voor vandaag met een leuke foto van Mellis, zo ligt hij er de hele dag bij in de tuin…Photobucket

8 reacties

Opgeslagen onder Rompslomp

8 Reacties op “Vanalles

 1. Hoi As,
  Ja het wordt een warme dag vandaag…Heb er ook “last”van. Ga zo op de achterstraat zitten in de schaduw. Heb mijn boodschappen binnen en zal niet veel meer doen. Fijne dag vandaag.
  Liefs:Wilma.
  Ps; Wat een lieve foto van Mellis. X

 2. Annelies Steenbrink

  sjonge wat heeft zo’n hond het toch slecht bij jou LOL! verhaart Mellis ook zo? hier valt ’t niet bij te benen zoveel haar als eraf komt. Geniet van je boek en de tuin, fijne dag!

 3. Pia

  Hahaha die Mellis heeft groot gelijk, het is dat ik vanochtend moest werken anders had ik het ook wel geweten. Vanmiddag effe de was er door draaien en verder ook niks. Jij succes met die arme botjes van je, en ook ik al om 4 uur op vanwege een hond die het bloedheet had en heerlijk lag te hijgen in het oor. Ja en wat doe je dan voor zo’n beesie, precies lekker beneden af laten koelen en verder laten slapen op het laminaat. En ik…. was de oppas hahahaha. Slecht hebben ze het he ?

 4. Wat een lieve foto…
  Gelukkig voor de dieren wordt het nu iets minder warm. Doei!

 5. lieve As, ’t blijft smal om te lezen, maar als ik op de foto’s klik komt ie wel helemaal, wat ’n schattige foto, lief is ie hé? ik was niet zo lekker vandaar ’n laat logje….komt wel weer goed……ik heb vertrouwen…..fijne avond, liefs rietje

 6. Jos van Bommel

  Ha die Assie, hier ben ik weer. Wij zijn lekker op vakantie geweest. Hebben een waanzinnige cruise gemaakt, naar Noorwegen. Nu zijn wij weer thuis en hebben al weer plannen voor een volgende vakantie. Misschien wel richting Spanje.Groetjes Jos en Jenny vanuit een zeer warm Rotterdam.

 7. Ach, arme Mellis … hij is er maar bij gaan liggen. Veel te warm om met die balletjes te spelen en dan ook nog zo’n warme vacht erbij! 😉 Leuke foto Astrid! Hopelijk koelt het snel weer af.

 8. Zucht…..
  Wat een gave foto!

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s