oma enzo

Nou met mijn oma gaat het niet goed. Ze ziet er erg slecht uit. Er is besloten dat ze niet meer naar huis kan en ze is verkast naar een kamertje voor zichtzelf. Ze had vieze nagelg, geen gebit in en haar haar was niet gekamd. Jee wat een deprimerende toestand. Ze lag in bed want is te zwak na de operatie en de bestralingen om meerdere keren per dag lang uit bed te zijn, zei de verpleging. Oma zegt ook bijna niets meer en als je het ergens over hebt heeft zei geen idee waarover. Ik weet het niet hoor. Als ik zo 91 moet worden dan pas ik voor en geef ik mijn beurt aan iemand anders.

Nadat we van oma zijn gekomen hebben we een heerlijke BigMac gehaald. Soms kan ik daar zo’n zin in hebben, dus we hebben heerlijk zitten genieten van allerlei vettigheden. Zalig 😉

Nog even overhet boodschappen doen met Mellis. Er kwamen wat vraagjes. Het is dus de bedoeling dat Mellis de dingen van de lage schappen gaat pakken. Ik ga dat aanwijzen met een zg targetstick (aanwijsstok) en zeg dat hij dat moet pakken. Moet niet te moeilijk voor hem zijn want hij pakt nu ook alles op. Het commando blijft dus hetzelfde, en de beloning de 1e tijd wat lekkerder. We hebben het thuis al geoefend met dingen oprapen. Hij moet dan oprapen wat ik aanwijs. Thuis gaf het geen problemen. Straks wil ik vast even aar de Appie om wat te oefenen. Gelukkig is dat nooit een probleem. De hogere schappen kan ik soms zelf bij omdat mijn stoel ruim een meter omhoog kan. Als het dan nog niet lukt omdat het te zwaar is of net te ver naar achter staat, tja dan moet ik het vragen. Maar goed, zo werkt dat trainen dus een beetje. Erg simpel denk ik.

Verder vandaag geen plannen. Dus ik wens jullie allemaal een fijne dag.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s