Trainen en regen

Vandaag staat er dus een training op het programma. Normaalgesproken zouden gaan wandelen maar aangezien het regent gaan we dit keer met vervoer op maat. Niet mijn favoriete keuze maar het is niet anders. We willen dus een Albert Heijn gaan trainen, om mellis te leren de lage dingen uit de schappen te pakken. Ik ben benieuwd hoe het gaat. Zo’n training staat garant voor een hoop nieuwsgierige mensen. De mensen blijven staan kijken wat je doet en vinden dat allemaal heel erg interessant.

Daarna hebben we met z’n allen overleg. We hadden gehoopt dit in de tuin te doen en er een barbecue aan vastknopen, dat zit er niet in. Ik heb dus maar ander vlees uit de diepvries gehaald en we zetten de grill plaat op tafel. Bij gebrek aan een zonnetje is dit een leuk alternatief. Het gaat dus een druk dagje worden.

Ik heb gisteren ook nog contact gehad met een andere Fokker, ook zij was erg enthousiast. We blijven contact houden en wie weet die we nog eens blij kunnen maken met een van haar pups. Zo langzaamaan ontstaan er allemaal nieuwe contacten. Dit is echt waanzinnig leuk!

Ondanks de regen allemaal een fijne dag.

Advertenties

8 reacties

Opgeslagen onder Werk

8 Reacties op “Trainen en regen

 1. lieve astrid, ’n heel gezellige dag meid! wordt vast heel knus dat trainen met Mellis! hier is het nog droog en de buienradar beweegt ff niet…….dus afwachten maar…..liefs rietje

 2. Hoi As, wij hebben de eerste regen en onweer al gehad…
  Gisteren heerlijk gebarbequed met de kids. Wens je een fijne dag vandaag
  Liefs:Wilma.

 3. Jos van Bommel

  Een hele goede morgen, wat vervelend al die regen hier heeft het ook al flink geplenst. Het is op dit moment droog hier aan de maas. Een fijne dag toegewenst voor jullie. Groeten Jos en Jenny.

 4. Pia

  Het heeft gehoost, en nu spettert het weer. Dus verstandige keuze. Druk, druk druk heb je het dus, maar vast ook wel gezellig . Dus een hele fijne dag vandaag. Groetjes Pia

 5. Ha die Assie,

  Ja je kunt wel spreken van k.. weer, van de week hadden we het er nog over, het zou vandaag goed weer zijn….., waar geen idee in ieder geval niet hier haha.
  Net even tussen de buien door naar het centrum geweest, thuis gekomen en gelijk gieten!!!!!! niet normaal meer, als ik naar buiten kijk denk ik, huhhhhhhhh waar is de straat???? lijkt meer of ik aan de Maas woon…… hihi. Hoop dat je ondanks het weer toch een gezellige dag/vergadering/etentje zal hebben, zal best……..

  Kus Marjan

 6. Anoniem

  Hallo Astrid,wil je even laten weten dat ik je site bekeken heb en verbazing ten top.
  Wat is er veel te vertellen over die hulphonden. Een enkele keer zie je wel een reportage over hun werk en voor wie.
  Heb veel bewondering vooe deze honden en de mensen die hen alles leren met heel veel geduld en doorzetting.
  Ook de pleeggezinnen verdienen een pluim dat het moeilijk is om zo’n hondje weer af te staan begrijp ik . Het zelfde doe ik met baby’s die na een aantal maanden naar ev.pre adoptieouders gaan.Heel soms blijft er een “hangen”omdat de moeder op haar besluit terug komt dan blijven de hummels hier langer. Intussen hebben we zo’n 25 baby’s verzorgd. Ook leuk. Er zit wel een overeenkomst tussen deze hondjes en sommige baby’s. Grappig.
  Veel succes met je site en blijf je optimisme houden.
  Veel lieve groeten van Bep.

 7. Ik wens je veel succes met trainen, het wordt vast gezellig bij appie!
  Hartelijke groetjes 10

 8. Hoi hoi Astrid, kom even buurten bij je. Veel te lang geleden he, sorry hoor, maar ja, vakantie tijd.
  Hoop dat alles goed gaat met je. Ik zal wat vaker langskomen om je even te groeten.
  Ben je niet vergeten hoor 🙂

  Dikke kus, Marja

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s