trainen, bbq en vergaderen

PhotobucketGisteren is de training goed gegaan. We hebben de fout gemaakt, om eenmaal aangekomen in de Albert Heijn, gelijk te beginnen met trainen. Dit was niet zo goed idee omdat zowel ik en zowel Mellis nog niet helemaal rustig waren. Het eerste pak spaghetti was dan ook kapot. We hebben een rondje gelopen door de supermarkt, om rustig te worden, en om even te kijken welke dingen we wel zouden kunnen laten pakken. Daarna hadden we eigenlijk allebei snel door hoe is we het goed konden aanpakken. Het was dan ook heel erg jammer dat we vergeten waren om een videocamera mee te nemen. Joop neemt dit vaak op zo dat we het terug kunnen kijken. Maar goed dit hebben we niet gedaan. Verder blijft het een kwestie van veel doen.Toen we thuis waren en een broodje hebben gegeten, had ik zoiets, dat ik Mellis ook graag wilde leren een flesje drinken uit de koelkast te pakken. Hier hebben we maar heel kort op hoeven oefenen. Het zat er eigenlijk vrijwel gelijk in. Dit wordt dus een nieuwe taak voor Mellis. Kort om, Mellis heeft dus een hoop nieuwe dingen geleerd. Joop en ik, en natuurlijk Thom, waren erg trots. Toen Erika er ook was zijn we begonnen met de vergadering. Deze was erg productief. We hebben een hoop beslissingen genomen met betrekking tot de puppy’s. Buiten het feit dat er erg gezellig was hebben we een hoop dingen gedaan. Zoals jullie kunnen zien hebben we gewoon isde bbq aangezet. Terwijl Thom en Erika Mellis uitlieten zijn Joop en ik de keuken ingedoken. Het was inmiddels droog en de temperatuur was lekker. Ik had inmiddels tegen de 40 graden koorts, dus ik kon ook wel wat afkoeling gebruiken. We hebben heerlijk gegeten en gedronken. Rond 21.30 taaide Joop af, die moest vroeg beginnen en een uurtje later ging Eer ook naar huis. We kijken allemaal terug op een ontzettend gezellige en vruchtbare dag.Ik ben vandaag gesloopt. Maar dat geeft niet. Het was een topdag! Ik ga vandaag nog een beetje werken. Nog wat mensen bellen en wat contacten binnen de puppie wereld leggen. Dus ook deze dag zal voorbij vliegen. Allemaal een fijne dag.

Advertenties

15 reacties

Opgeslagen onder Werk

15 Reacties op “trainen, bbq en vergaderen

 1. Fijn dat het met oefenen met Mellis zo goed ging. Hij ligt nu ook heerlijk te slapen onder de tafel. Succesvolle dag vandaag.
  Zonnige groetjes 10

 2. Rust maar lekker uit vandaag.
  Fijn weekend.

 3. Ja, gisteravond was het best nog lekker, he? Wij hebben de schuifpui open gehad.
  Wat is Mellis toch een wonderhond!
  Fijn weekend…

 4. Leo

  Is de koorts een beetje over nu? Als ik dit zo lees neem ik de pet af voor de trainers die deze hulphonden leren wat zo handig blijkt in de dagelijkse praktijk. Zeker gezien het feit dat ik onze hond maar heel weinig zinnigs heb kunne bijbrengen in haar leventje. Die ‘vreet’ pakken op, drinkt yoghurtbakjes graag leeg en zo meer. Maar aanreiken? Dacht het niet……Ook leuk, vier man aan tafel en je hebt een vergadering……Lukt mij trouwens al met twee hoor…..

 5. @ Leo, bedoel je het vergaderen of het etn ;))
  We hebben met zn 3 tjes vergaderd en daarna lekker zitten eten met zn 4 tjes. Altijd gezellig als je collega’s ook je vrienden zijn 😉

 6. Wat goed van jullie, knap van Mellis hoor en dat ie zelfs wat te drinken kan halen uit de koelkast! Biets ie dan niet stiekum een plakje vlees mee?! 😉 Hoop dat je je nu weer wat beter voelt? Fijn dat het zo goed gaat me de puppen en die foto van Mellis waar ie gek ligt te doen is zo leuk! Dacht eerst dat ik naar een pluizig konijn zat te kijken 🙂 Fijn weekend en tot over een paar weken!

 7. Hoi As, Super dikke knuffel voor Mellis! Vandaag mogen jullie beide uitrusten van een trainingsdag. Liefs:Wilma.

 8. Pia

  Hahaha ik kan me bij Leo aansluiten hoor, die van mij zou effe arrogant kijken van hallo wat denk jij. En ook de inhoud aanvallen. En koorts, en vergaderen en BBQen, heb je daar wel meer last van. Lijkt me toch dat je niet zo lekker zit Astrid dan. Hopelijk is het nu wat gezakt, en ben je nu aan het relaxen. Heel fijn weekend met graag zon, dan hebben wij het ook. Doeiiiiiiiiiiiiiii Pia

 9. @ Pia
  @ Leo
  Het is een kwestie van vaak doen. Natuurlijk gaat het wel eens mis. Maar vergeet niet dat bij Mellis er een stevige basis training aan vooraf gaat. Apporteren is appoerteren en het maakt niet uit wat het is. Het kost veel tijd en veel energie, maar het is erg leuk.
  Wat betreft de koorts, die is niet afgezakt, en heb ik al maanden. Maar gisteren was een drukke dag en dan merk je sneller hoe vreselijk heet je het hebt. Dit alles komt door een akelige Urine weg infectie die niet weg gaat.

  Vandaag eigenlik nog geen tijd om rusitg aan te doen, dat staat voor het weekend op de planning.

 10. Annelies Steenbrink

  Toch maar proberen wat rustig aan te doen, Astrid! anders moet je het later weer bezuren… Had Mellis wel ’s willen zien bij de Appie. Emma zou alles eerst zelf opeten, dat is zo’n Rupsje Nooitgenoeg.. Fijn dat je toch nog kon BBQn! fijn weekend! kan Mellis niet in de Appie reclame gaan meedoen?

 11. Wat fijn dat de training goed ging en Melis dingen vlug oppikt. Ik kan me voorstellen dat je nu erg moe bent. Probeer toch je rust te nemen, al kan ik me voorstellen dat je dingen wilt regelen. Dat herken ik wel, maar helaas kom je jezelf dan opeens tegen op momenten dat je het net niet kan gebruiken.

  Heel fijn weekend jullie allemaal,
  groetjes, Pien

 12. Wat een super hond is die Mellis toch he. Als je dat maar altijd in je achterhoofd blijft houden!

 13. Is dat normaal dat je 40 graden koorts hebt? Ik lig dan doodziek op bed! Of ben ik zo’n watje?
  Wat een schat is die Mellis toch hé? Mijn moeder heeft een klein wit hondje dat zo leergierig is. Het is dat zij het formaat niet heeft maar het zou een super hulphond zijn.
  Mijn nichtje heeft haar in een uurtje ofzo leren “dansen”. Uiteraard met een brokje als beloning!
  Verder loopt ze bij alle buren op mijn moeders galerij binnen. Die hebben dan ook allemaal een stukje rijstwafel (zwakke darmen) voor haar klaar liggen.
  Ik weet zeker dat ze het leven van mijn moeder veel meer glans geeft.
  Wat zijn dieren toch geweldig he?

 14. hoi As, kom je cast een fijn weekend toewensen.liefs:

 15. Dat is inderdaad heel leuk te lezen dat Mellis het snel op pakt. Ja, zo zie je maar. Onze honden zijn gewend om te leren en pikken alles gewoon heel snel op. Echt heerlijk om te zien dat ze er plezier in hebben. Ja, dan zie je de lampjes aan flitsen bij de hond. Leuk Assie!!

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s