Het lijkt wel herfst

Jeetje, het lijkt wel herfst buiten. Ik heb naast de aanbouw een paar eieknbomen staan, en de eikeltjes vallen op het dak De hele dag door hoor je getik van de vallende eikeltjes. Ook op de stoep ligt het vol.

Photobucket

Ook de paarden waren zich aan het uitleven en heerlijk aan het rennen. De werkelijkheid was natuurlijk dat de boer er aan kwam om te voeren 😉

Photobucket

We hebben een poos staan kijken naar de rennende paarden. Een lust voor het oog. Het weer was heerlijk gisteren avond.
Vandaag is er op het strand een groot feest van Veronica. Gelukkig wordt het mooi weer. Misschien gaan we nog even kijken, dat weet ik nog niet.

Allemaal een fijn weekend!

12 reacties

Opgeslagen onder Uitwaaien....

12 Reacties op “Het lijkt wel herfst

 1. Kortom; het is weer tijd om het bos in te gaan met de hond. Genieten van de vallende bladeren, de paddestoelen en de mistflarden (witte wieven). En daarna lekker bij de openhaard. Boek op schoot. Pot thee ernaast……. Leuk weekend

 2. Lieve Astrid,
  Zou het maar doen…even naar het strand gaan. Misschien is het wel fijn…;-))) Even wat anders aan je hoofd. Soms denk je dat je er geen zin in hebt, en dan kan het toch wel wat zijn. Hoop dat je een fijne zaterdag hebt. Liefs:Wilma.

 3. Aquawoman

  Hoi Ass,

  Wat een mooie foto’s.
  Zowel van de herfst wat het lijkt te zijn en het paard. Die is ook prachtig zeg zo rennend. Heb je goed vast weten te leggen.
  Probeer maar te genieten meid van de kleine dingen.

  Groetjes
  Aquawoman

 4. Het lijkt de laatste tijd inderdaad vroegtijdig herfst, maar gelukkig lijkt het weer zich de komende tijd weer van zijn goede kant te laten zien.
  Je hebt een prachtige foto gemaakt van die rennende paarden!

 5. Ik was vanochtend bij Blokker, daar hebben ze al allemaal herfst-decoraties! Nog even niet hoor, ik moet nog met vakantie!!! Het weer is maar vreemd vandaag, als de zon schijnt is het gewoon warm, maar met de bewolking en de wind is het af en toe weer frisjes.
  Fijn weekend verder.

 6. Leo

  Laat ik dat nu ook hebben gezien vandaag. Kastanjes en beukennootjes overal, maar ook de eerste blaadjes van de bomen en verkleurde struiken. In ons parkje in de plantsoenen ook de nodige paddestoelen. Kortom het wordt vroeg herfst door al die regen en lage temperaturen (vanochtend 12 graden toen we in de auto stapten) of er komt een kneiter van een winter aan……

 7. Het ruikt buiten ook herfstig. En ook hier vallen de eikels op het dak. Veel plezier als je naar het feest gaat vanavond.
  Fijne dag, gr 10

 8. lieve astrid, inderdaad zeg, ’t lijkt zo wel herfst, vandaag hadden we ht in Münster droog tot half drie in de auto begon het te regenen….nu rond 17 uur weer droog…..hopelijk ben je er nog even uit geweest, fijne avond en zondag, liefs van mij

 9. Pia

  ’s Morgens vroeg ruik je het al dat het einde van de zomer nadert. En inderdaad vanmiddag bij de Xenos ook al weer herfstdecoratie. Jij een fijne zaterdag verder maar weer. Groetjes Pia

 10. Annelies Steenbrink

  Fijn dat je weer blogt, met die mooie foto’s! hier liggen ook al overal eikeltjes, ik heb het gevoel dat het amper zomer is geweest..
  prachtig, die rennende paarden!
  groetjes en een fijne zondag!

 11. zitten we al in de natte moeson…???

 12. augustus en september zijn toch van die overgangsmaanden. Het kan nog flink (na)zomeren, maar de dagen korten al flink.

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s