Vrijdag, gelukkig en rolstoelaanpassing

Jeetje wat een drukke dag gisteren zeg. Het trainen ging niet zo lekker. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo lekker in m’n vel zit, en dan trainen is geen goede combi. We zijn dus ook alleen maar even buiten geweest, en zelfs dat ging niet zoals ik zou willen. Maar goed, gelukkig weten ze hoe het ook wel kan, dus das niet zo’n groot probleem. Volgende keer gewoon beter, simpel.

Met de vergadering is wel alles goed gegaan dus dat is dan wel weer fijn. We zijn tot ruim 18.00 bezig geweest. Daarna hebben we gegeten en toen werd ’s avonds nog de klok terug gebracht die kapot was. Al met al was het 21.30 toen de rust neerdaalde over dit huis. Jeetje, ik was gaar zeg. Ik ben ook als een betonblok in slaap gevallen.

Straks komt de rolstoelservice weer voor de aanpassing die nog steeds niet klaar is. Ik ben benieuwd of het nu wel functioneert. We wachten het af.

Verder vandaag geen plannen want ik ben gewoon te moe. Ik heb nog wat actie punten achter m’n naam staan en daar ga ik vanmiddag maar eens voor zitten. Dat is wel weer leuk om te doen, en dat doe ik ook graag. Verder geen bijzonderheden te melden.

Hebben jullie nog leuke plannen voor het weekend? Wij nog niets…

Advertenties

20 reacties

Opgeslagen onder Werk

20 Reacties op “Vrijdag, gelukkig en rolstoelaanpassing

 1. Gelukkig kent Joop je al zo veel langer dan vandaag…! Die maalt daar vast niet om. Zorg maar dat je weer op adem komt. Het wordt een heerlijk weekend en wellicht doet dat beetje extra zon wel wonderen.

  xx Maaike

  P.S. Sterkte met die rolstoelservice. Eerst zien, dan geloven!

 2. Pia

  Ik hoop dat de aanpassing nu in orde komt want ook daar gaat een hoop tijd in zitten he. Verder wens ik je een fijne en rustige dag toe. Groetjes Pia

 3. Hoi As, hoop dat je rolstoel vandaag wel goed geregeld gaat worden…
  Voor het weekend hebben wij nog geen plannen, wordt Zaterdag in ieder geval heerlijk weer. Geniet ervan en neem fijn je rust.
  LIefs:Wilma.

 4. lieve As, na zo’n drukke dag heb je wel heerlijk geslapen…..en vandaag ook weer spannend die aanpassing….mmm….oer ’t weekend: er is hier ’n uitmarkt in die nieuwe wijk (v.d. vuurwerkramp, ga ik met gerrie naar toe als ze energie heeft, haar collega is op vakantie en ze moet nu alles alleen doen, is wel druk! en zondag kan ik kiezen uit 3 dingen, dus dat vertel ik dan zondag wel, wat ik heb gedaan…….heb ’t goed vandaag, liefs rietje

 5. Lekker dat je goed hebt geslapen vanacht ….
  Succes met de aanpassingen ….k hoop voor je dat het nu wel goed komt….en …ze zeggen …t weekend mooi weer …mét zon…geniet daar maar van Fijne vrijdag en een fijn weekend
  Groeten Sophia

 6. Annelies Steenbrink

  We hebben nog niet zoveel plannen voor ’t weekend. Morgen naar een vriendin, kennismaken met haar nieuwe “gastkind” (uitwisselstudent) uit Estland. Verder lekker rustig aan, er zijn nogal wat muziekfestivals in R”dam, misschien dat we er even langs gaan, weet’t nog niet.
  groetjes en fijn weekend, neem je rust!

 7. Gert-Jan en Wil

  Hallo Astrid,

  Wij willen je bedanken voor de felicitaties, we hebben het er nog steeds druk mee.
  Het was ook echt een super dag, en moeten nu alle foto’s gaan uitzoeken.
  Wij wensen je een fijne vrijdag toe en een goed zonnig weekend, doe rustig aan.

  Liefs en groetjes,
  Gert-Jan en Wil

 8. Ans en Yvonne

  Het heeft allemaal even genoeg energie gekost !
  Vergaderen met B en M , rafels aan je tong !
  Maar voldaan kan je lekker het zonnige weekend tegemoet !
  Wij gaan het ook rustig aan doen !
  Komen er houten wielen aan je stoel ofzo , dat het allemaal zo moeilijk gaat ?
  Toi Toi van ons hier !

 9. Goedemiddag Astrid je had dus een lange en zware dag gisteren. Ik ga dit weekend lekker zonnen en vind dat een goed idee als de zon echt zou komen 😉 Ik wens je alvast een fijn weekend toe xus nel.

 10. Misschien gaan wij dit weekend wel wat “happen” bij vrienden van ons in Hoek van Holland. Om al wat in de vakantiestemming te komen.

 11. voor ons staat hier een heel druk weekend voor de boeg. Er zijn nl. Waregem Koersefeesten, en dan komen opnieuw tienduizenden bezoekers onze stad bezoeken…

  alvast een fijn weekend, astrid! Hou je lekker rustig…

  Liefs,

  Billy

 12. @ Ronnie, dat heb ik inmddels ook gehoord. Er schijnt een gezellige BBQ te zijn. Veel plezier bij ons he?

 13. Hai Astrid,

  Als de aanpassingen nou weer niet goed zijn en je moet van je frustratie af, kom dan maar lekker zwijmelen bij ons, nieuwe foto, ben je zo de rolstoelservice vergeten;-)
  Fijn weekend en geniet van het lekkere weer.

 14. Hej As. Heb het balletje van vertaling doorgegeven, wat het italiaans betreft, hopelijk krijg je antwoord. Rust maar lekker uit, ik heb ook op de bank gehangen vandaag, zo verkouden. Maar dit weekend. Geen idee. Natje xxx

 15. Leo

  Een slapend betonblok? Dat lijkt me wel bijzonder…..
  En wat het weekend betreft, geen ingevulde plannen. Vrouwlief is een paar dagen weg, dus ik ga me maar nuttig maken met klussen en boodschappen doen en zo…..
  Heel fijn en vooral ontspannen weekend toegewenst Astrid…

 16. Doe maar lekker rustig aan!
  Fijn weekend. Gr 10

 17. Hoop voor je dat alles een beetje naar wens is gegaan vandaag.
  Fijne avond en

 18. ik gun je je welverdiende weekeind as! rust goed uit..misschien nog een mooi boek in de kast? geniet ervan he;)
  liefs van mij en…

 19. Sjejus Assie

  Geoon ff lekker nixen en weekend vieren denk ik. Volgens mij is je battrij meer dan op als ik het zo lees. Hier ga ik zo ook nixen. Vanmorgen uitgeslapen tot 11 uur en daarna naar de dierenwinkel en voor de laatste keer naar de freubelclub voor het freubelen. Dan nu afronden van de paar vrijwilligersdingen, en dan ben ik helemaal VRIJ..

  Hoop dat de rolstoelaanpassing nu eindelijk werkt. En acxh, als je zelf niet lekker in je vel zit dan voelt Mellis dat natuurlijk ook zo. Dus komt vanzelf wel weer goed.

  Hoop dat je een lekker weekend hebt en ook lekker bij kunt tanken. Ga ik zelf ook doen want de energie is d’r uit!!

 20. Ik ga vandaag voor de derde keer de badkamer soppen, elke keer als ik klaar ben en ik draai me om…. zit er weer/nog een laag! Vanavond gaan we uit eten in Oud Beijerland i.v.m. de Week van het Restaurant (of zoiets) Kan je in div. restaurants eten voor 25 euro excl. drank. Zo kom je nog eens ergens waar je normaal niet naar toe gaat. Straks even nog voor wat accessoires kijken voor de badkamer in het Alexandrium (o.a. kaarsen) en verder heb ik geen plannen. Hopelijk wordt het weer zoals ze hadden voorspeld, maar het ziet er wel naar uit… Fijn weekend!

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s