rolstoelaanpassing, weekend, genomineerd!

Lekker zaterdag! Het beloofd een mooi weekend te worden.

Eerst even terug naar de aanpassing. Ik zou een spiegel op mijn stoel krijgen zodat ik ook kan zien wat er achter mij gebeurt. Nou het is helemaal waardeloos. Ik kan nog steeds de spiegel er niet zelf afhalen of er zelf opzetten. Laat dat nou net wel de beoeling zijn. Ik heb er nog niet mee gereden dus ik weet niet of ie weer naar beneden zakt. Kortom, ik geef het nog steeds geen kans.

Strakkies ga ik lekker even een stuk rijden met Mellis. Anders wordt het te warm voor hem. Gelijk even naar het dorp, want we gaan vanavond met vrienden gezellig aan de BBQ hier in de tuin. De vriezer ligt nog vol met BBQ vlees, maar we hebben gebruikt, omdat het simpelweg geen lekker weer is geweest. Dit wordt de 3e keer deze zomer. Maar Thom is nu nog aan het werk, dus ik heb lekker nog alle tijd.

Ik heb van de week van Logmaatje Ineke een hele doos gekregen met  shampoo. Je haar wassen zonder water. Nou dit is echt 20x beter dan die droogshampoo van de apotheek. Het is superspul. Je haar wordt ook gewoon nat en het wordt ook gewoon gewassen. Even inmasseren, drogen met een handdoek, en je kan er alles mee doen wat je wilt. Helemaal top dus. Ien, bedankt!! ( ook voor je hubbie )

Verder ga ik het weekend lekker nietsdoen, want al het andere werk gaat ook weer beginnen. Zojuist is het boek over puppies van Martin Gaus op de mat gevallen, dus ik ga nog even wat "vak literatuur" lezen. Ik heb er zin in!!

Hebben jullie gisteren trouwens nog naar de Cap Awards gekeken? Ik had jullie verteld over dat intervieuw op het strand? Nou das samen met Monique, die alles met haar voeten doet. Helemaal top dat ze een award gewonnen heeft. Ik moet zeggen dat ik iedereen een winnaar vind. Je moet het maar durven ;))

13.00: Ik krijg net de post, en daarbij zit een brief van de deelgemeente. Ik ben genomineerd als vrijwilliger van het jaar 2008. Nou das de 3e of 4e keer. Zaterdag 6 september zijn de uitreikingen, dus ik ben benieuwd. Wat een feest zeg!

Allemaal een erg fijn weekend en tot maandag!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s