Wakker gebeld

We zijn vanmorgen wakker gebeld door een goede bekende van ons. ZIj belde met de mededeling dat de oude buurvrouw van Thom dood was. Ze zaten in de auto, en de buurman zag door laaghangende zon een motot over het hoofd, waardoor de motor aan de passagierskant is ingereden. De buuf was op slag dood…. Thom kende de mensen al 36 jaar en de buurvrouw was een goede vriendin van mijn schoonmoeder. Thom mocht het ze gaan vertellen dat de vriendin van zn ma was overleden….. De buurman ligt nog in het ziekenhuis…. Vreselijk allemaal.

Nou het is niet leuk om op zo’n manier wakker te worden, maar god wat vreselijk voor deze mensen. Hun dochten zit in Thaliand, kan niet naar huis door stakend vliegpersoneel…. Je Moeder dood en je kan niet weg. Wat vreselijk moet dat voor die dochter zijn. Kortom een hoop ellende zo op de zondagmorgen.

Even wat vrolijkers. We hebben gisteren gezellig zitten bbq-en. We hebben heerlijk gegeten en lekker zitten drinken. Ik voelde me niet al te lekker dus heb vrij weinig gegeten en maar 1 wijntje gedronken. Het smaakte gewoon niet. Ik heb veel last van koorts aanvallen en dat zuigt al mn energie weg. De urineweg infectie is nog niet over en dat merk ik goed. Ik kreeg nog wel een leuk boekje van Ro en To, "de kunst van het nietsdoen" Ik ga het ook zeker lezen als mijn puppyboek uit is. ;)) RoTo, rij voorzichtig naar Spanje en pas op voor laaghangende zonnen………

Geen idee hoe wij onze zondag gaan doorbrengen…..

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s