Kapot en kapot

Zo dat was me het dagje weeer zeg! Wat vreselijk leuk om zo met een collega op pad te gaan zeg. Ik heb genoten van het geheel. We waren ook voor het eerst met het aangepaste autootje op stap en dat was ideaal. Mijn elro kon er zo ingereden worden, dus helemaal te gek. Ik heb na zeker 10 jaar ook mijn oude fysio weer gezien, en als bijna lid van onze familie was dat ook wel heel erg leuk. Het blijft een leuke vent 😉 Erg smakelijk als dat je aan het kneden is. Vond ik tenminste altijd wel toen ik nog bij hem onder behandeling was. ( grijns )

Vrijdag doe ik niets, nou ja niets, dat is ook weer niet echt iets voor mij. Maar ik heb geen intake gesprekken, geen platform werk, alleen wat kleine administratieve dingen. Het is dus een uitrust en Assie dag morgen.

Met Thom gaat het heel erg langzaam de beterende kant op. Hij heeft vreslijke hoofdpijn en ook de spierpijn is van de partij, maar langzaamaan knapt hij gelukkig weer wat op. We hebben nog een paar rustige dagen voor de boeg, en dan wil hij maandag wel proberen te werken. We gaan het afwachten.

Morgen kom ik jullie ook weer een bezoekje brengen. Dus allemaal een fijne vrijdag en een fijn weekend!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s