Drukke Zaterdag

Mijn Assiedag is weer eens anders verlopen dan gepland. Thom zijn opa werd 92 dus daar zijn we heen geweest. Opa was natuurlijk erg blij dat wij onverwacht langs kwamen. We hebben heerlijk in de tuin gezeten want het was schitterend weer. Ik had het nog best warm in mijn truitje.

In de auto heb ik heerlijk zitten lezen, zoals altijd. Ik ben vanmorgen begonnen in het boek van Marc de Hond "Kracht". Hij verteld in zijn boek over zijn dwarslaesie en zijn revalidatie en zijn doorzettings vermogen. Ik vind het een heerlijk boek. Het is zo herkenbaar dit verhaal. We hebben dan wel niet dezelfde handicap, maar je herkent de vechtlust. Herkent het om het laatste beetje kracht uit je ongevoelige teen moet halen, om weer een dag verder te kunnen. Je gaat maar door en door en door. Het boek is inmiddels dan ook bijna uit. Als ik dat zo lees dan denk ik wel eens dat ik zelf eens een boek zou moeten schrijven. Maar daarna denk ik meteen dat daar waarschijnlijk ook niemand op zit te wachten. Toch is het een diep gekoesterde wens, waar ik misschien ooit eens aan ga beginnen…..

Toen we vanavond thuis kwamen heb ik een hele poos met 2 lieve en nieuwbakken vriendinnen zitten beppen, en dat was werkelijk vreselijk gezellig. Voor je het weet is het laat. Maar zo heerlijk om elkaar eens een keer te spreken in plaats van te mailen. Dit zijn dan weet van zulke geniet momenten. Thom en ik zijn vanavond even lekker wezen eten, en dat was ook al zo leuk. Ik ben echt compleet verrot, maar ach, wat zou het!

Morgen hebben we geen plannen en gaan we gewoon lekker van het weer genieten. Ik ga mn boek uit lezen en misschien even lekker met Mellis naar het strand. Ik zie wel. We hebben ook nog leuke foto’s gemaakt dus daar sluit ik mee af. Allemaal een fijne zondag!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketUpdate 12.00: Thom is vanmorgen vroeg opgestaan om heerlijk te gaan motor rijden, het gaat dus gelukkig een stuk beter met hem en hij zal dan ook morgen wel weer gaan werken. Nadat Thom weg was rond half 9 heb ik me nog eens omgedraaid en ben weer in slaap gevalllen tot 11.30. Schaam, schaam, nee hoor eigenlijk helemaal niet. Ik ben dol op mijn werk, en dol op de dingen die ik doen, maar als ik daarbij ook nog eens een paar ochtenden erg vroeg moet opstaan, dan sloopt mij dat. Ik moet ’s morgens rustig kunnen doen, zodat ik mijn energie een beetje kan verdelen. Dat is niet echt gelukt de afgelopen dagen dus ik moest gewoon ff bijtanken. Nu Thom er sinds een week ffies niet is, ga ik ook even heerlijk genieten van het alleen zijn, want dat heb ik best wel gemist. Ik doe nu dus echt niets vandaag. Ik trek alleen zo even waat aan om met Mellis naar buiten te gaan en meer niet. Nogmaals fijne zondag allemaal.

12 reacties

Opgeslagen onder Assiedag

12 Reacties op “Drukke Zaterdag

 1. Môge Astrid. De dag mag niet zo gelopen zijn als je gepland had maar je hebt wel een fijne dag gehad zo te lezen. Waarom zou er niemand op jouw verhaal zitten te wachten denk je? Jij geniet toch ook van het verhaal van iemand in een vergelijkbare situatie. Denk je niet dat mensen moed kunnen putten uit jouw verhaal. Ik zou er zeker gewoon aan beginnen en dan zie je wel wat het wordt.

 2. Leo

  Hoewel iedere situatie anders zal zijn is er volgens mij wel degelijk moed te putten uit de kracht van een ander. Als ik uit je logjes lees wat jij jezelf oplegt aan strakke schema’s en werkzaamheden, zou dat voor mensen die wellicht bij de pakken neer zitten wel eens een bron van inspiratie kunnen zijn…….Fijne zondag Astrid!

 3. Goede morgen meis,

  Dat gevoel van jou dat klinkt mij ergens bekend in de oren. Ik speel vaak met de gedachte een boek te schrijven… Maar ja, in welke vorm? Waarmee onderscheidt mijn stijl zich? Hoe breng ik de vrolijke en humoristische kwinkslag aan? Wie zit er überhaupt op te wachten? Mogelijk krijgt het idee nooit gestalte?! We zien wel……… of niet.

  Ik wens je een mooie zondag, knuf, Maaike

 4. Hoi Astrid,
  Wat heerlijk dat jullie naar opa & oma zijn geweest. Carpe Diem!
  Weet zo goed wat je bedoeld. Geniet vandaag van je Assie dag. Ben net trug van de verjaardag en ga zo eerst wandelen met mijn dochter. De bijbelstudie doe ik als ik terug kom. Ook ik ga eerst genieten van het mooie weer.
  Liefs en rust maar heerlijk uit.
  Fijn dat Thom zo goed hersteld.XxX:
  Wilma.

 5. Ik wens je een hele gezellige zondag.
  Gr 10

 6. ik geniet ook van de nazomer, want voor we het weten is de winter daar weer
  groetjes en fijne avond

 7. Allereerst gefeliciteerd met opa. Leuk om mensen in het echie te ontmoeten die je anders alleen maar mailt. En van het weer moet je genieten zolang het nog kan.

 8. Astrid, begin gewoon met dat boek te schrijven! je logjes zijn ook altijd de moeite waard, dus waarom niet? je hebt er lol in, toch?
  Wat een schitterende foto’s plaats je weer, ik zag dat de neus van Mellis ook een beetje rose (niet diepzwart) is,net als bij Emma. Gefeliciteerd met Thoms opa, goed dat het weer beter met Thom gaat na die klap. Geniet van de dingen die je doet en alvast een fijne week!

 9. fijn dat het met thom weer beter gaat as;))
  en jij heerlijk uitgeslapen….zalig toch?
  ja he..lekker om af en toe alleen met jezelf te zijn,hier kan ik ook zo van genieten hihi.
  fijne nieuwe week met liefs van mij….;))

 10. Ans en Yvonne

  Een nieuw mobieltje , en kedeng .. een sms , las hem héél laat en hebben nog ff lekker na liggen genieten.
  Wat was het gezellig !
  Het boek .. dat moet er gewoon ga komen As.
  Wordt een best seller , let maar eens op !
  Dikke kus van ons
  En Thom , doe rustig aan hè

 11. Zo te lezen heb je er toch een hele leuke dag van gemaakt, ondanks dat de planning anders was. Dat boek schrijven lijkt mij een goed plan! Hoezo zit daar niemand op te wachten, ik denk juist wel! Jij vindt dat boek wat je nu aan het lezen bent toch ook inspirerend? Doen hoor, als je er de tijd voor kunt vinden… Ik wens je een fijne maandag.

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s