Zonnige Zondag

Het is weer zondagmiddag, bijna 18.00 uur. Vandaag toch niet naar de camping geweest. Ik had niet zoveel zin omdat ik te moe ben, en dat kwam goed uit want onze vrienden hadden geen zin in bezoek. Wat heerlijk dat je dat gewoon lekker tegen elkaar kunt zeggen zeg. Geen gedraai, gewoon zeggen dat je er ffies geen zin in  hebt. Wij zijn vanmiddag even bij mijn oma in het verpleeghuis geweest. Mens, wat wordt je daar verdrietig van zeg. Ze kan neits meer, ligt alleen maar op bed, praat bijna neit meer en gilt alleen maar "zuster!!!" Dan wil ze weer anders liggen, of ligt dr hoofd verkeerd. Vreselijk gewoon. Mijn andere oma, die 2 weken geleden een pacemaker heeft gekregen is ook even geweest, dus hadden we 2 vliegen in 1 klap. Mooi meegenomen dus. Ik blijf maar hopen dat het niet te lang meer duurt voor mijn oma, maar ja, dat is inmiddels ijdele hoop gebleken.

Verder hebben we vandaag niets gedaan en heb ik de kans gekregen om mijn batterijtje een beetje op te laden. Gelukkig maar, want gisteren was ik de uitputting nabij. Thom heeft het even van me over genomen zodat ik lekker kon blijven liggen. Dat had ik even nodig.

Morgen komen ze een nieuw matras brengen van de thuiszorg, een traagschuim matras, tegen doorliggen. Dat meot je eerst een half jaar op deze manier lenen voordat de AWBZ het vergoed. Dit om te kijken of het chrionisch is. Logisch ook wel want het zijn dure matrassen. Ik hoop dat ze niet te vroeg komen, anders is Shirley er nog niet. Dinsdag en donderdag zijn vergader dagen, en de rest van de week is het vrij rustig. We hebben ook geen wilde plannen en doen het lekker rustig aan. Thom is gisteren weer thuis gekomen met vreselijke hoofdpijn, maar dat is gelukkig ook weer bij getrokken.

Nou lieve mensen, wij gaan lekker eten. Allemaal een fijne avond.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s