Woensdag alweer

Tjee de tijd vliegt zeg, voor je met je ogen knippert is de week weer voorbij. Vandaag alweer woensdag. Vandaag ga ik een collega inwijden in de wereld van het PGB. Wordt druk dagje dus. Ik begeleid hier in HvH ook mensen die een PGB willen aanvragen, maar gelukkig hoef ik dat dus dalijk niet meer alleen te doen. Altijd handig als meer mensen weten hoe het werkt.

Morgenmiddag komen mijn schoonouders. Ze staan op de camping in Maasland en komen dus lekker eten en op bezoek. Vrijdag heb ik weer een vergadering en dan is het al weer weekend. Je leest, de tijd vliegt. Er is ook nog wat leuks om naar uit te kijken, want de 18e gaan we naar Wit Licht van Marco Borsato. Daar hebben we echt zin in zeg! Nog een weekje, iets langer, en dan is het zover.

Verder is het weer erg grijs hier, maar de temperatuur is lekker. Straks na het douchen even lekker naar buiten met de hondjes. Daar is het natuurlijk heerlijk weer voor. Het ruikt nu overal zo verschrikkelijk lekker, helemaal in het bos. Je hebt van die schitterende wolken luchten die aan je voorbij trekken. De kleuren van de bomen veranderen, en de blaadjes wapperen langzaam op de grond. Als het geregend heeft, is het een kraken van jewelste onder mijn wielen van alle dode slakken. Als het geen slakken zijn dan zijn het eikenootjes die ik verpletter. Herfst, een heerlijk jaargetijde. Ik heb nog een leuke Loesje om mee af te sluiten. Allemaal een fijne dag!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s