Verjaardag, berdrijfs feestje, en andere dingen

Tjee wat een week zeg. Met recht een week van uitersten. Een concert, een crematie en een verjaardag en bedrijfs feestje.Ik begin met het laatste. Gisteren mijn verjaardag.

Echt veel heb ik er niet aan gedaan. Loes kwam onverwacht een bakkie doen met Liesyenne en dat was erg leuk. In de middag kwam een vriendin onverwacht langs wippen. Joop en Eshra waren er toen al, maar die waren lekker met Thom en de honden naar het strand. Dus vriendin en ik konden lekker bijbeppen. Een andere collega kwam ook nog even binnen vliegen en een bos bloemen brengen. Helemaal leuk! Tegen een uur of half 7 kwam ook Erika aan met haar gezin. We hebben heerlijk zitten eten, zitten kletsen en zitten drinken.Lekker relaxt allemaal. Iedereen dook mee de keuken in om eten te maken en drankjes in te schenken, dus goed geregeld. Toen was het kadootjes tijd. Ik kreeg van mijn collega’s een waanzinnig gaaf kado! Tjee, op een oude concert poster van Ilse DeLange stond een heel verhaal geschreven. We gaan naar een concert van haar met zijn drietjes! De concert data zijn nog niet bekend, dus het zit nog in het vat, maar dat maakt niet uit. Zodra de nieuwe tour begint gaan we met zijn 3 tjes naar het nieuwe concert van Ilse DeLange!! Helemaal gaaf dus. Ook zat er nog een hele gave cd van Gerard van Maasakkers bij. Hij staat aan en is erg goed moet ik zeggen.

Het weekend komen mijn sussie, schoonouders en nog wat vrienden een borrel drinken. Ik heb er zin in!

Toen maandag, de crematie van mijn oma. Tja wat moet ik daar nu eens over zeggen. Wat een verdrietige toestand is dat toch ook allemaal. Ik moet zeggen dat ik er niet echt veel mee heb. Het dringt nog steeds niet echt tot me door dat oma er niet meer is. Gisteren een paar keer gedacht "oma heeft nog niet gebeld". Dit zal nog wel een poos gaan duren. Gelukkig zijn er mooie herinneringen aan mijn oma, en das veel waard.

Toen zaterdag Marco Borsato! Ik kan niet anders zeggen dat het geweldig was. Ik had genoeg zakdoeken mee, want bij sommige nummers moet ik altijd janken, helemaal als je al verdrietig bent. Maar ik heb keihard mee zitten zingen en mee zitten juichen. Het was helemaal te gek. Wat een gaaf concert zeg! Daar kunnen we nog lang met veel plezier op terug kijken. Dat doen we dus ook.

Vanaf nu gaan we dus de nieuwe tour van Ilse DeLange in de gaten houden. Ik heb er nu al zin in. Het is een drukke week geweest. Ik ben dan ook erg moe. Gisteren was een heerlijke dag, met alleen maar mensen om me heen die veel voor me betekenen. Wat een heerlijk en warm gevoel is dat. Ik koester het. Het weekend doen we dat met nog meer dierbare mensen om me heen. Had verder geen zin om het te vieren, maar de mensen van wie ik hou heb ik graag om me heen. Juist op dit soort momenten mis je ook de mensen die er niet bij kunnen zijn, en ik troost mezelf dat ze boven op een wolk mee kijken en er ook een fles wijn op opentrekken……..

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s