Woensdag

Vandaag zijn we langzaam begonnen. Ik had vreselijk hoofdpijn, en moest nog even blijven liggen. Ik was er al weer vroeg uit om Donna naar buiten te gooien, al voor 7 uur. En dat elke morgen, pff. Normaal gesproken slaap ik daarna wel weer verder,maar nu niet. Thuis kruipt ze lekker tegen Mellis aan, maar hier gaat ze op onderzoek, en dus laten we haar in de bench. Dit staat garant voor gekrijs. Tjezus om gek van te worden gewoon!! Weet ook niet hoe het op te lossen, dus maar even mijn collega gemaild voor een snelle tip. Verder gaat het wel erg goed met haar hoor. Ze doet het goed in drukke stadjes en geeft geen kik in een menigte. Vanmiddag waren we weer even in een stadje verderop ( geen idee hoe het heet ;), en daar heb ik geoefend met het aan de riem lopen naast de rolstoel. Thuis loopt ze altijd los, en hier bij het huisje ook. Maar in zo’n druk stadje gaat dat natuurlijk niet. Het ging best goed moet ik zeggen. Ze wil heel erg Mellis achterna lopen, dus die moest in de buurt blijven voor een goed resultaat.OP dit rustige stukje ging het perfect.

PhotobucketWe kregen trek van al dat gewandel, dus even bij een bakkertje een soort van koffiebroodje gehaald. Tjee, die dingen waren lekker zeg, en groot! Ook dit kostte weer bijna niets. Nog geen 2 euro voor ons samen, en we kregen nog een bakkie thee erbij ook!PhotobucketIk moet wel zeggen dat ik het goed merk dat ik niet de hele dag lig. Er kan geen bed in de woonkamer, dus ik lig hoofdzakelijk in mijn stoel, maar ik moet zeggen dat mn rug aardig naar de knoppen gaat. Wat zal ik blij zijn als mijn nieuwe stoel er is zeg! Mijn rug doet zeer. Als ik terug kom mag ik weer naar de pijnpoli, dus daar kijk ik naar uit. Belachelijk eigenlijk dat je daar al weer naar uit kijkt in je vakantie, maar goed, dat is neit anders. Lang leve de morfine zullen we maar zeggen.Ik brei weer een eind aan de dag. Wat we morgen gaan doen weet ik nog niet. Als het lekker weer is blijven we denk ik thuis, lekker in het zonnetje met een goed boek!

Advertenties

10 reacties

Opgeslagen onder Vakantie

10 Reacties op “Woensdag

 1. Prachtige herfstkleuren in je vorige log joh !
  Je bent inderdaad vroeg wakker …wat een krijserd is Donna dan Alles is anders dan thuis natuurlijk
  Sterkte met haar
  Wel mooi dat ze al netjes naast je kan lopen ….al moet mellis wel het voorbeeld geven he
  Geniet maar lekker van het zonneetje …hier is t alleen maar grijs en grauw !
  Groeten Sophia

 2. Geniet nog maar even lekker daar
  Want hier is het niet zulk heerlijk weer
  Grt voor jou en knuff voor Mellis
  Mariet

 3. Pia

  Andere omgeving, andere Donna he en ze is nog jong zullen we maar zeggen. Maar als het je nog niet genoeg is heb ik wel een krijsende poes nog voor je die vanwege de leeftijd behoorlijk de weg begint kwijt te raken hahahahaha. Inderdaad gek wordt je er van. Vreselijk dat je in je stoel moet bivakkeren en je rug helemaal naar de knoppen gaat. Maar met die morfine moeten de herfstkleurtjes in ieder geval er nog veel mooier uitzien he, we maken er maar humor over wat moet een mens anders. Maar voor vandaag wens ik jullie heel veel zonneschijn toe en veel leesplezier.

 4. Dat is het nadeel van de vakantie he Astrid een niet zo’n goed bed als thuis. Je geniet wel denk ik en zeker van de prijzen daar. Tjonge wat goedkoop!! Ik wens je een fijne donderdag toe xuss

 5. Wat een schattig bakkertje!!!
  Vervelend dat je zo’n last van je rug hebt, succes er mee…

 6. Heej As,

  Wel goed dat Donna nu meteen mee is, zo leert ze wel meteen heel veel. Dat bakkertje lijkt me ook wel wat ;-)))
  Geniet er maar goed van.
  Liefs:Wilma.

 7. Off topic:

  Hij kwam idd in zijn boxer zijn bed uit hahahah
  was ik vergeten erbij te vermelden pff hoe kun je dat nou vergeten he;)

  Fijne vakantie daar verder he…(in het zonnetje een boek lezen??grrr weinig zon hier;)
  Bofkont!

  Kuss Petra(Peet voor jou;)

 8. Ach, daar had ik nog niet aan gedacht, Donna natuurlijk ook mee! Heel goed voor d’r socialisatie en wat kan zo’n kleintje een keel opzetten als ze het ergens niet mee eens is! Ling is uiteindelijk toch bij ons in bed beland, want ik deed geen oog meer dicht 😉 Vervelend dat je in je vakantie aan de morfine moet voor de pijn, hoop dat je toch nog kunt genieten (zo te lezen gelukkig wel 😉 Veel plezier nog en geniet van de zon!

 9. Hey Astrid,
  Vervelend dat je in je vakantie zoveel last hebt van pijn, hopelijk helpt de morfine en kan je een beetje genieten van je vakantie. Mooie foto’s! Heeft een mooie sfeer het stadje zo.
  Fijne vakantie!

  Groetjes van Tanya

 10. Ans en Yvonne

  Nou da’s zwaar K…t zullen we maar zeggen . Goede Tip gehad van je collega ? Hebben jullie teveel knoflook gegeten dat ze zo te keer gaat ? En staat de bench misschien tegen de wind in ?
  Toi met je rug ,As dan is het wel weer behelpen hè. Neem nog een slokje !
  groetjes uit het grijze en mistige Holland

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s