Nieuwe bril en andere dingen

Mijn nieuwe bril is binnen. Het is nog een heel karwei geweest om dat eindelijk eens voor elkaar te krijgen, en er zijn meerdere bezoekjes aan de oogarts nodig geweest. Maar eindelijk hij is klaar. En om nu te voorkomen dat jullie gaan vragen om een fotootje, die zet ik er gelijk maar bij. Geen geweldig shot, maar dat krijg je als je jezelf op de foto wilt zetten 😉
Photobucket
Wij hadden vandaag een rommel dagje. Ik wilde even naar Ikea om nieuwe wijnglazen te halen. Op de 1 of andere manier is er nog al veel gesneuveld dit jaar. Bij Ikea zijn ze mooi en niet te duur. Als ik een wijntje drink dan heb ik graag een groot glas, met weinig wijn, dat drinkt zo lekker. Dus wij togen naar Ikea. Gelijk wat nieuwe pannen meegenomen, en ook 2 nieuwe hanglampen voor boven de salon en eetkamer tafel. Zo gezegd zo gedaan. Daarna hebben we heerlijk zitten lunchen en wat zitten drinken. Volgende stop was de Makro. Daar was een opblaasbed in de aanbieding en die wilden we graag hebben om mee te kunnen nemen naar mijn schoonouders. Nu haalt schoonpa de bedden naar beneden, maar dit is natuurlijk makkelijker. We gaan hem met de kerst uit proberen. Daarna moest Thom nog even langs de Karwei voor iets en daarna heeft hij mij afgezet op het dorp bij de brillenzaak. Het was dus een bezig dagje. Wel gezellig zo door de week moet ik zeggen.
Er is inmiddels ook besloten wanneer Donna weg gaat. Ze gaat 12 januari met ons mee naar een studiedag, daarna gaat ze met een collega mee naar huis, die haar vervolgens de volgende dag aflevert bij haar nieuwe baasje. Mocht het niet goed gaan dan kan ze natuurlijk altijd terug komen. Dat spreekt voor zich. Er is dus een eind datum in zicht. Dat wordt dus aftellen. De nieuwe baas kijkt er ook enorm naar uit. Hbe ik verder nog nieuws, es even denken…….Nee eigenlijk niet echt. Ik heb donderdag mijn laatste vergadering van het jaar. De politiek en alles gaat met reces, dus wat het vrijwilligerswerk betreft gaat Assie dan ook verplicht met reces. Het gewone werk loopt nog wel gewoon door. Maar dat geeft ook niet.
Ik ga deze week ook echt proberen weer eens bij jullie langs te komen. het lukt me gewoon niet. De dagen vliegen voorbij. Voor je het weet is het avond en weer laat. Ik ga mijn uiterste best doen!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s