Oud&Nieuw en logee

Het is al weer vrijdag, het nieuwe jaar is begonnen. Ik wens iedereen een heel gelukkig en liefdevol 2009. Het gaat me niet lukken om even bij iedereen langs te wippen, dus maar even op de manier.

Oudjaars avond was gezellig. Onze vrienden R&T waren er en ook A&Y zouden komen. We zouden gezellig gaan gourmetten, en dan met cabaret het nieuwe jaar ingaan. A&Y kwamen maar niet, en dat duurde…Thom maar eens bellen. Hadden ze niet echt meegekregen dat we gingen gourmetten, ahahhaaa, gelukkig hadden ze niet gegeten dus tred was er wel. R. had gezorgd voor oliebollen en flappen, dus ook die stonden op tafel.

Tijdens het eten vroeg ik aan A&Y of ze al wisten wanneer ze een weekendje weg zouden gaan. Wij zouden namelijk op Beau de Beagle passen. Jawel hoor, dat wisten ze al, dat was aanstaande vrijdag. Whahhaaa, waren ze voor het gemak aan ons vergeten te vertellen!! Nu zijn wij  nooit zo druk in het weekend, dus Beau is nu ook gezellig hier. Zo zie je maar dat je soms dingen denkt, en vergeet ze uit te spreken.

Maar goed, onze avond met zijn 6jes was erg gezellig. Ik ben nog steeds niet helemaal beter, dus ik heb niet veel gegeten en gedronken. Het smaakte me niet echt. Maar het was gewoon gezellig zo met zn allen bij elkaar. R&T zijn blijven slapen, dus die zijn donderdag morgen na een ontbijtje weer vertrokken.

NU is het vrijdag en ik heb het gevoel dat het maadag is. Maar daar zullen meer mensen last van hebben. De rust is wedergekeerd. Heerlijk. Tot 12 januari is mijn agende redelijk leeg met afspraken. Gelukkig maar, je weet maar nooit hoe het loopt tenslotte.

Voor dit jaar staan er leuke dingen op de planning, dus ik heb er zin in! Allemaal een fijn weekend, en maak er wat moois van in 2009!! Maar vandaag eerst nog ff een Assiedag 😉

11 reacties

Opgeslagen onder Assiedag

11 Reacties op “Oud&Nieuw en logee

 1. Gezellig zo logeetje!Je oud en nieuw is gezellig verlopen zo te horen,hoop dat je gauw opknapt,ook ik bljf ziek….en ben t wel zat!
  Inderdaad t lijkt wel maandag,beetje raar he!Doe lekker rustig aan en knap goed op lieverd!!

  Beterschap,liefs laura

 2. Een mooi en vrolijk jaar toegewenst.

 3. Zo een logeetje is altijd gezellig he …en jullie ouderjaarsavond is ook gezellig geweest .
  Voor nu de allerbeste wensen voor 2009 …een fijne vrijdag ( lekker volgende week weer een normale week ! ) ….Geniet van je lege agenda
  Groetjes Sophia

 4. Leuk zeg!! Ik wens je een gelukkig en gezond 2009 toe Astrid xuss Nel.

 5. Geniet lekker van je Assie-dag en ik wens je een heerlijk jaar toe!
  Lieve gr 10

 6. wat wordt er vaak vergeten bij jullie zeg!
  Maar gelukkig kwam alles goed, en heb je ondanks alles genoten, Astrid

  Alvast een fijn weekend met Beau

  Groetjes,

  Billy

 7. lieve astrid, nog heel veel lieve wensen voor 2009!
  wat knus zo met z’n 6-jes op oudejaarsavond…ik hoop dat je gauw weer opknapt, doe rustig aan, lees lekker……en laat je verwennen…..liefs warme knuf rietje

 8. Ans en Yvonne

  Hoi As!
  Had een sms om 24.oo naar jullie gestuurd maar kon hem niet verzenden ! Zóoón gat dat Hoek van Holland whaha , heb hem maar weer gewist , je zit op nieuwjaarsnacht ook niet om 3 uur op een berichtje van ons te wachten , war ??
  Maar de intentie voor een TOP en Liefdevol én Gezond 2009 zijn zeker gemeend
  Geniet nog even van je rust en lege agenda .

 9. Heerlijk zo’n Assiedag!
  die neem ik morgen.
  X Wilma.

 10. Gelukkig Nieuwjaar.
  Leuk dat het zo gezellig was.
  Fijne avond.
  Goed weekend.

 11. Jos van Bommel

  Beste Thom en Astrid, wij wensen jullie een gelukkig en vooral gezond 2009. Zeer vriendelijke en oprechte groeten Jos en Jenny.

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s