Oud&Nieuw en logee

Het is al weer vrijdag, het nieuwe jaar is begonnen. Ik wens iedereen een heel gelukkig en liefdevol 2009. Het gaat me niet lukken om even bij iedereen langs te wippen, dus maar even op de manier.

Oudjaars avond was gezellig. Onze vrienden R&T waren er en ook A&Y zouden komen. We zouden gezellig gaan gourmetten, en dan met cabaret het nieuwe jaar ingaan. A&Y kwamen maar niet, en dat duurde…Thom maar eens bellen. Hadden ze niet echt meegekregen dat we gingen gourmetten, ahahhaaa, gelukkig hadden ze niet gegeten dus tred was er wel. R. had gezorgd voor oliebollen en flappen, dus ook die stonden op tafel.

Tijdens het eten vroeg ik aan A&Y of ze al wisten wanneer ze een weekendje weg zouden gaan. Wij zouden namelijk op Beau de Beagle passen. Jawel hoor, dat wisten ze al, dat was aanstaande vrijdag. Whahhaaa, waren ze voor het gemak aan ons vergeten te vertellen!! Nu zijn wij  nooit zo druk in het weekend, dus Beau is nu ook gezellig hier. Zo zie je maar dat je soms dingen denkt, en vergeet ze uit te spreken.

Maar goed, onze avond met zijn 6jes was erg gezellig. Ik ben nog steeds niet helemaal beter, dus ik heb niet veel gegeten en gedronken. Het smaakte me niet echt. Maar het was gewoon gezellig zo met zn allen bij elkaar. R&T zijn blijven slapen, dus die zijn donderdag morgen na een ontbijtje weer vertrokken.

NU is het vrijdag en ik heb het gevoel dat het maadag is. Maar daar zullen meer mensen last van hebben. De rust is wedergekeerd. Heerlijk. Tot 12 januari is mijn agende redelijk leeg met afspraken. Gelukkig maar, je weet maar nooit hoe het loopt tenslotte.

Voor dit jaar staan er leuke dingen op de planning, dus ik heb er zin in! Allemaal een fijn weekend, en maak er wat moois van in 2009!! Maar vandaag eerst nog ff een Assiedag 😉

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s