Uitslagen en andere dingen

Nou, er is al weer een week voorbij. Ondanks dat ik nog niet veel doe vliegt de tijd voorbij.

Maandag en woensdag heb ik mijn tijd doorgebracht in het ziekenhuis. Alle uitslagen zijn binnen, en liegen er niet om. Ik ga er hier niet teveel over zeggen, omdat ik er niet zo’n zin in heb. Jullie zullen het ooit nog wel lezen. Er staat in ieder geval binnen afzienbare tijd een kijk operatie op de planning voor mijn galblaas. Al naar gelang die uitslag moet mijn galblaas eruit. Dus dat wordt nog even afwachten. Ik heb even de uitslagen moeten verwerken, want het is weer tegenslag nummer zoveel. Maar goed, ik krabbel wel weer op, dat is altijd zo.

Ik ben ook lekker aan het lezen. Ben nu bezig in 1953, van Rik Launspach. De recensie volgt zodra hij uit is, maar het is een absolute aanrader. Dit boek mag niet in je boekenkast ontbreken.

Verder doe ik op mn gemak mijn werk voor B+M, en dat is en blijft leuk. Ook mijn PGB verantwoording moest gedaan worden, dus dat heeft me de nodige tijd gekost. Ik rust erg veel, lees veel, kijk tv. Niet veel bijzonders allemaal, maar ik ben gewoon te moe, en heb te weinig puf voor inspanning. Ik wil herstellen voor maart, dan staan er leuke dingen op de planning, die ik absoluut niet wil laten schieten. Het blijft leuk om naar dingen uit te kijken.

Ik blijf weinig online, maar wil je meer weten, dan kan je altijd een mailtje sturen. Tot snel allemaal.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s