Las Palmas – Etentje

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver. We zijn wezen eten in Las Palmas in Rotterdam. Dit was een kerstkadootje van mijn lieve collega’s. De komende dagen ga ik jullie meenemen naar dit heerlijke restaurant.
Dit keer was Herman zelf er ook, en we hebben dan ook even bij staan kletsen waar we ook al weer met elkaar hebben samen gewerkt. Herman was geschokt mij in een electrische rolstoel aan te treffen. "Hoe zuur kan het lopen in het leven"waren zijn woorden. Maar ik moest hem vertellen dat het mijn leven niet minder heeft gemaakt, maar wel anders. Het was gewoon even leuk om met elkaar te praten.

Photobucket

De zaak zat stampvol met mensen, en de buzz die er hing deed mijn buik kriebelen. Als we daar eten kan ik zo’n heimwee krijgen naar vroegere tijden. Hoe leuk en waardevol mijn leven nu ook is, met het werk met de honden, mijn passie blijft liggen in de horeca, en dan met name in de keuken. We hadden een superplek, en ik keek mooi uit over de heel de zaak. Alleen door daar aan tafel te zitten met een glaasje wijn, doet mijn hart sneller kloppen. Ik kan dit werk niet meer doen, maar ik kan er wel van genieten om er naar te kijken.
Morgen gaan we verder met het voorgerecht. We hebben een 4 gangen verassing’s menu, dus zorg ervoor dat jullie buikjes leeg zijn.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s