Stichting Bulters + Mekke

Afgelopen dinsdag zijn Yvonne en ik gaan tekenen bij de notaris om Stichting Bulters + Mekke een feit te maken. Uiteraard was dit een feestelijk moment waar Asya als Hulphond in opleiding natuurlijk bij moest zijn. Mellis mocht een middagje thuisblijven en genieten van een heerlijke kluif. Thom was onze fotograaf, met onderstaand resultaat.

Uiteraard onder toeziend oog van Asya

Photobucket
PhotobucketHet hoofdbestuur is geinstaleerd en nu kunnen we beginnen met de uitwerking. We zijn die dag ook gelijk bij de Kamer van Koophandel geweest en natuurlijk bij de bank om een rekening nummer te openen. Dit duurt minimaal 10 werkdagen, dus dat volgt nog. Dan zijn jullie weer van harte welkom om te doneren.
Stichting Bulters + Mekke is in het leven geroepen om teamcoachings trajecten te kunnen financieren voor mensen die om welke reden dan ook niet vergoed worden door de Zorg Verzekeraar. Ook werken we met de eigen honden van mensen, en ook als iemand zelf geen hond kan financieren kunnen ze een beroep doen op de Stichting. Uiteraard is er nog geen geld, maar dat zal hopelijk snel veranderen!
De web-site is nog in aanbouw, maar ook daar wordt hard aan gewerkt. Hebben jullie een leuk project, en je weet niet wat voor goed doel je eraan wilt knopen, denk dan eens aan Stichting Bulters + Mekke.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s