GP – Handicap 2009 deel 3 en 4 en 5

We gaan door naar de volgende etappe. Deze zal plaats vinden in Platja d’Aro. Een wonder dat we hier toch weer welkom zijn na de gebeurtenissen van vorig jaar.Kijk met mee naar de GP – Deel 3 en 4en deel 5.

Door alle gebeurtenissen bij de GP Handicap, krijgen jullie gelijk een leuk idee hoe onze vakantie is geweest. Het was weer heerlijk. We hadden mooi weer en ik heb buiten de GP om, ook lekker kunnen lezen, en luisterboeken kunnen luisteren in de beroemde hangmat. Promt lag ik voor dat het eerste hoofdstuk voorbij was in coma, dus dat is helemaal lekker in je vakantie.

Zoals jullie hebben kunnen lezen waren we dit jaar in Barcelona. Dit stond al jaren op de planning, maar het kwam er niet van. Nu hebben we een goede bus, dus zijn we naar Barcelona getogen. Wat een heerlijke stad is dat zeg. Wat opviel was de toegankelijkheid. Helemaal super geregeld in een stad waar ooit de paralympics waren.

Inmiddels zijn we al weer ruim een week in Nederland, en was het zoals gewoonlijk ook weer een drukke week. Het is dan ook alsof je nooit bent weggeweest. Ik moet ook eerlijk zeggen dat dat wel ok is ook hoor. Na 2 weken was ik wel weer toe aan een beetje werk, ik zou me nog gaan vervelen ;).

Woensdag nacht vertrekken we voor ene paar dagen naar Oostenrijk. We hebben daar een feestje, en we gaan dus "even" op en neer naar Oostenrijk. Supergaaf dat dat allemaal gewoon kan.

Jullie allemaal nog een hele fijne zondag, en tot logs.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s