Stil op dit log

Het is stil op dit log. Buiten dat ik wat recensies plaats tussendoor, heb ik niet echt zin om te loggen. Dat komt hoofdzakelijk omdat het druk is met werk, maar ook omdat ik een vriendinnetje te logeren heb. Zij heeft enorme waterschade aan haar huis, door een gesprongen waterleiding. Het plafond, en de vloeren, boven en beneden, moesten eruit. Alles moest opnieuw geverfd worden, maar eerst moet alles drogen. Dus die werd uit haar huis verbannen.

Nu stond er al een logeerpartij gepland voor halverwege juli, maar das nu enigzins vervroegd. Ook zij heeft de nodige beperkingen, en staat er een bed in de woonkamer. De thuiszorg komt voor haar meerdere malen per dag.

Maar vooral proberen we tussendoor leuke dingen te doen. Winkelen, lekker naar het strand, wandelen met de honden, dat soort gezellige dingen.

Ik kom er dus gewoon niet aan toe om een lig te schrijven, en neem dan ook even een logpauze voor onbepaalde tijd. Ik wens jullie allemaal een fijne zomer en een fijne vakantie voor de loggers die op vakantie gaan.

Tot over een paar weken!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s