Het weekend en de komende week

Wat een weekend was het hier in Hoek van Holland zeg! Zaterdag was hier een gewone werkdag voor Thom, en ik heb een beetje zitten rommelen en wat gelezen. Zondagmorgen besloten we naar een vriendinnetje te gaan, dus zo gezegd zo gedaan. We rijden de Hoek uit, komen op de Maasdijk en die was leeg… Tenminste, te leeg voor een lekker warme stranddag. Normaal gesproken staat het vol en is de Maasdijk 1 lange file. Vreemd vonden we. Tot we op het nieuws hoorde dat er op het strandfeest de avond ervoor een schietpartij was geweest. We waren geschokt!!!

Een schietpartij, op "mijn" strand!!! Gelijk even op de telefoon het nieuws gecheckt. Een paar hooligans kwamen de feestpret verpesten. Schande!!

Dit was het derde feest op het strand dit jaar. Op alle feesten was het druk, tegen de 25.000 bezoekers. Elke kees was het gewoon leuk, en nu was het knokken. Een paar onrust stokers hebben er nu voor gezorgd dat "mijn" strand niet meer gebruikt gaat worden voor dit soort festivals. Eeuwig zonde, maar ozoo begrijpelijk.

Vanmorgen toen mijn hulp binnen kwam en het weekend besproken werd, vertelde ze dat haar zoon hier in de Hoek was, en zaterdagavond was neergeschoten. Hij ligt in het ziekenhuis met een buikwond, is buiten levensgevaar gelukkig. Dan komt het wel helemaal dichtbij moet ik zeggen.

Uiteraard volgen we het nieuws op de voet. Ik wens iedereen die dit drama heeft mee moeten maken veel sterkte de komende tijd.

Verder staat de week in het teken van werk. Ook wordt mijn afscheid op 10 september voorbereid door de Woningbouw Vereniging en de Gemeente. Ik ben er aan toe om te stoppen, het is met het werk te druk.

Wel probeer ik door de warmte wat meer momentjes voor mezelf te pakken, door lekker even voor de buis te hangen, te lezen, in de schaduw te zitten, of lekker met de hondjes bezig zijn. Die willen trouwens niet veel op de dag. Vroeg in de ochtend en laat op de avond gaan we een lekkere ronde rijden, en dan willen ze wel 😉

Wens jullie allemaal een fijne week.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s