Cody MacFayden – Tijd om te sterven

Photobucket

Flaptekst:

Hij noemt zichzelf Dali en biedt zijn diensten aan mannen aan die van hun ‘lastige’ echtgenotes af willen. Voor een aanzienlijk geldbedrag zorgt hij ervoor dat de vrouwen spoorloos verdwijnen. Zijn aanpak is uiterst zakelijk – nauwkeurig, emotieloos, zonder enige mores – waardoor hij vrijwel geen aanwijzingen achterlaat. Sterker nog, Smoky en haar team hebben zelfs geen weet van Dali’s praktijken totdat hij een van zijn slachtoffers ‘aflevert’ op de stoep van de FBI. Maar waarom heeft deze vrouw het mogen overleven? En waarom wordt de FBI op het spoor van Dali gezet? Het zijn een paar van de vele raadsels die Smoky moet ontrafelen in haar jacht op een psychopaat die een spel speelt met regels die hijzelf geschreven heeft

Mijn recensie:Een page turner om voor wakker te blijven!

Tijd om te sterven is inmiddels de vierde thriller van Cody McFayden met Smoky Barret en haar team in de hoofdrol.

Soms lees je een thriller die werkelijk alles heeft. Spanning, romantiek, erotiek en emotie. Voor mij alle bestanddelen voor een goed boek. Tijd om te sterven is zo’n boek.

Smokey Barret en haar team krijgen weer een zaak op hun bord die wederom vreselijk gruwelijk is. Smokey is al gehavend door een eerdere serie moordenaar, Joseph Sands, die haar man en dochter vermoord heeft. Joseph Sands heeft ook haar beste vriendin vermoord, uitgebeend, en haar dochter aan het ontbindende lijk van haar moeder vastgekent. Bonnie is aan Smokey achter gelaten en samen zijn ze hersteld van de gruwelijkheden die hen overkomen zijn. Dit keer hebben we te maken met Dali. Op de trouwdag van Callie, een lid van het team, wordt er een vrouw uit de auto gegooid. Deze vrouw wordt al zeven jaar vermist. Maar waarom wordt deze vrouw uit de auto gegooid op een bruiloft vol met FBI agenten? Dit is het zinderende begin van Tijd om te sterven. McFayden is er wederom in geslaagd om een gruwelijk boek te schrijven. Eenmaal begonnen ben je verkocht en kan je niet meer stoppen. De spanningsbogen zijn van topklasse. Omdat de hoofdpersonen weer hetzelfde zijn als in de vorige drie boeken heb je die inmiddels goed leren kennen. Het is echter geen probleem als je de eerste drie boeken niet hebt gelezen, al is dat natuurlijk wel leuker. Ook de dader wordt steengoed neergezet, en langzaam wordt er opgebouwd naar een gruwelijke climax! Tijd om te sterven moet je lezen, maar let op, je kan niet meer stoppen!

Photobucket

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s