Nog niet zo lekker

Weer even een berichtje van mijn kant. Het gaat nog niet zo lekker. Ik hou heel weinig eten binnen. Alles komt er na vreselijke buik krampen weer uit. Nou das natuurlijk niet goed, want voeding is toch wel een belangrijk iets bij ziekte.

In overleg met de huisarts is er nu besloten om voorlopig aan de bijvoeding te gaan, Nutridrink. Drankjes op melk en sap basis waar alle voedings stoffen in zitten. Ik kan je vertellen dat het geen drinken is. Ik heb natuurlijk nog niet alle smaken geprobeerd. Ik heb het weekend verschillende soorten en smaken, en kan dan maandag mijn bevindingen aan de apotheek melden, die gaan de meest lekkere bestellen.

Dit betekent dat ik ook in de vakantie niet gewoon zal kunnen eten. Door alle darm problemen heb ik het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) gekregen, en normaal eten zal voortaal moeilijk blijven. Mooi kut natuurlijk voor deze lekkerbek. Ik mag wel gewoon eten, maar het levert zoveel problemen op dat het gewoon niet leuk is. Van een halve bruine boterham zit ik de hele avond op de wc, dus dan weet je wel wat een complete maaltijd doet.

Ik moet nog even uitzoeken welke bijvoeding er in de USA te krijgen is. Nutrikdrink in ieder geval niet. Maandag ga ik even in overleg met de apotheek, kijken of zij mij verder kunnen helpen. Om voor 3 weken alles mee te zeulen is niet te doen. Ik mag maar 18 kg medische bagage meenemen, en dat is nodig voor mijn stoma spullen.

Al met al is het allemaal een heel gedoe. Deze bijvoeding was één van mijn grenzen, en daar moet ik wéér overheen gaan. Zo vreselijk klote. Natuurlijk weet ik dat het bijdraagt aan het herstel, dat weet ik allemaal wel, maar het maakt het niet minder vervelend.

Maar goed, het is mooi weer het hele weekend, en ik hoop dat de zon mij uit mijn dip kan halen. Ik heb weer genoeg recensie exemplaren te lezen, dus vervelen doe ik me niet.

Ik wens jullie allemaal een fijn en zonning weekend,

Liefs Astrid

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s