De vlucht naar LA

We zijn in LA!! Het was een lange vlucht maar we hebben het gered.
Zondagmorgen om 04.30 begon onze dag. Even een kopje thee en tijd om wakker te worden. Daarna volop in de actie, aankleden, laatste spullen pakken en op naar vriend A die ons weg zou brengen. Mijn hulp M was ook al om 04.30 van de partij en gind gezellgig mee naar Schiphol. We waren rond half 7 op Schiphol, en dan gebeurd het allemaal. De koffers moesten ingeleverd, incl 18 kg medische bagage. Toen moest ook de rolstoel ingeleverd worden, en daarna door de douane. Daar begon het lange wachten in een gammele rolstoel wat echt geen zitten was. We mochten als eerste aan boord met een nog gammeler rolstoeltje. Eenmaal op onze plek viel dat toch wel een beetje tegen. We hadden op meer beenruimte gehoopt, maar helaas. Na wat geschuif met andere mensen kwam er 1 plek naast ons vrij waardoor Mellis ook iets meer ruimte had. We hadden Mellis een kalmerings tabletje gegeven omdat we geen idee hadden hoe hij zou reageren op de vlucht. Maar wat ben ik trots op mijn beest! Hj heeft het echt supergoed gedaan, wat dan ook heel wat complimentjes opleverde. De bemanning was verliefd op Mellis, en terecht!
mellis in het vliegtuig
De vlucht ging heel voorspoedig, al moesten we wel omvliegen ivm de aswolk boven IJsland. Aan boord hebben we een beetje zitten kletsen, zitten lezen, zitten doezelen en nog wat gelezen. Mijn rug had het op Schiphol al gehad, maar ik moest nog een poosje zitten. Langleve de morfine! Rond 12.30 plaatselijke tijd zette de piloot het toestel weer veilig op de grond. ( tijdsverschil vanuit NL, 9 uur terug in de tijd).
De douane is ook wel een dingetje hier in de USA. Dat heeft bijna anderhalf uur geduurd, en met de tijd van het wachten op de tranferbus naar het hotel waren we alweer 3 uur verder. Rond 4 uur smiddags waren we dan eindelijk in het hotel. Hier blijven we een nachtje. Heerlijk uitrusten op een luxe luchtmatras! Goed geregeld hier in LA!
Morgen gaan we na het ontbijt de camper ophalen en dan gaat de reis beginnen. Morgen doen we nog lekker rustig aan. Beetje boodschappen doen, beetje rondkijken. Overa is er gratis WiFi, zo ook in het hotel ;), dus de logjes kunnen jullie blijven volgen.
2en>
Zo, dit was het voor vandaag. Wij gaan zo lekker de roomservice bellen en dan op tijd slapen. Reizen jullie lekker mee?
Liefs As

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s