LA en Lake Havasu City

Photobucket

Het weer was slecht in LA toen we daar gisterenochtend wakker werden. Eigenlijk wilde we naar Disneyland,maar zelfs daarvoor was het weer te slecht. Dus besloten we vast naar Lake Havasu City te rijden. Een rit van ruin 320 mijl, dus dat ging ook wel even duren. Het weer zou er in ieder geval beter op moeten worden, dus dat stemde gunstig.

Tijdens de rit was er niet zoveel te zien, droge vlaktes met wat bergen. Het deed denken aan het binnenland van Spanje. Echt door rijden kan je ook weer niet met zo’n grote camper dus alles gaat heerlijk op het dooie gemakkie.

Boodschappen hadden we nog steeds niets gedaan, dus bij de eerste WalMarkt die we tegen kwamen zijn we getopt voor de nodigwe huishoudelijke spullen en eten en drinken. Tjee wat is die winkel groot zeg! Echt alles hebben ze er, maar dan ook echt alles! Na daar ruim een uur rondgelopen te hebben gingen we verder naar de camping, dat was nog maar een klein stukje. The Lake was in zicht. Eenmaal op onze camping aangkomen was het er al bijna donker. Nadat we snel wat te eten hadden klaargemaakt gingen we op tijd naar bed. De stoelen in de camper zitten vreselijk lekker, dus das wel goed te doen. Echter rammelt alles als we rijden, en dat maakt best veel lawaai. Maar ook daar wen je aan. De bedden liggen wat minder comfortabel en dat begin je naar een paar nachten wel te merken. Maar ook dat mag de pret niet drukken.

OP het moment dat ik dit zit te tikken is het hier pas 08.00 uur en zijn we al ruim 1.5 wakker. Dat krijg je dan ook weer als je vroeg naar bed gaat. Thom is nu aan het douchen en daarna ga ik even douchen. OP iedere camoing hebben ze prachtig aangepast sanitair. Daar kunnen ze in NL nog een puntje aan zuigen zo te zeggen.

Photobucket>
Photobucket

Na het douche gaan we hier even wat bekijken bij het meer, en daarna gaan we verder naar The Grand Canyon, en daar blijven we dan 2 dagen.

Het weer is hier heerlijk, op dit tijdstip is het zelfs in de schaduw lekker dus  dat beloofd een warme dag. Wanneer ik weer een logje kan schrijven hangt af van de WiFi op de camping, maar als de mogelijkheid er is dan zal ik het zeker doen.

Het is inmiddels 10.30 en we gaan even een kijkje nemen bij het meer, en dan door naar THe Grand Canyon. Foto’s volgen.’

Liefs Astrid

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s