Monument Valley –> Page Arizona

Vandaag zijn we vanuit Grand Canyon vertrokken. We waren weer op tijd opgestaan. Dat krijg je als je vroeg gaat slapen. De avonden zijn er vooral voor rust, en het recht trekken van mijn rug op bed. Anders houd ik het met geen mogelijkheid vol. Toen we ontbeten hadden hebben we bij de plaatselijke coffehouse een heerlijke koffie en capuchino gehaald voor onderweg. Er was nog een klein stukje van de Canyon dat we nog niet hadden gezien. We hebben nog een paar spectaculaire foto’s gemaakt. Zoals gewoonlijk vindt je die bij Thom.

Vandaag stond in het teken van de rit naar Monument Valley.Dat was een rit van ongeveer 120 mijl. We zijn dwars door de woestijn gereden, en hoe verder we kwamen, des te harder ging het stormen. Tornado’s van zand vlogen je om de oren en een flinke storm op het Hoekse strand is daar niets bij. Mede daardoor besloten we Monument Valley over te slaan en door te rijden naar Page, Arizona. Zo fijn om nergens een camping gereserveerd te hebben, we kunnen door rijden als we dat willen, maar ook een dagje langer blijven behoort dan tot de mogelijkheden. Je kan hier bijvoorbeeld een rondvaart maken over het meer van zo’n 2.5 uur, en dan gaan we naar de Dam. De receptioniste is het aan het navragen, dus morgen horen we of dat binnen de mogelijkheden ligt.

Ook deze camping is weer schitterend, maar helaas zonder rosltoel faciliteiten. Maar goed, wassen en naar het toilet kan ook in de camper, dus dat overleven we ook wel weer. De dag was best weer vermoeiend want al met al hebben we bijna 250 mijl gereden ( 1 mijl is 1.6 km)

IK lig inmiddels lekker in mijn bedje mijn rug de broodnodige rust te geven. Als ik dat niet doe dan kan ik echt niet meer zitten morgen, dus het is maar gewoon zo. Lang leve de boeken zullen we maar zeggen.

IK ga afsluiten voor vandaag, zodat Thom de foto’s op zijn log kan zetten.

Tot het volgende blogje,

Liefs Astrid

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder Vakantie

5 Reacties op “Monument Valley –> Page Arizona

 1. Fenke

  Pech en helaas van de rug maar je hebt gelukkig t goeie ritme te pakken en het slepen met de boeken was gewoon een must ;))
  Hopelijk kunnen jullie het meer op.
  Lekker genieten meis K&K

 2. Ans en Yvonne

  Hopelijk heeft Thom de kreukels er weer glad uitgestreken !
  En houdt je rug het vandaag
  Dit is wel de reis van je leven, mooie foto’s hoor van Thom. Vergeet mellis niet even exta te knuffelen.
  Hou je haaks !

 3. Maaik & Tobias

  Elke morgen weer een genot om jouw verhaal te lezen en Thom’s plaatjes te bekijken! Wat een belevenis. Heel veel toi-toi-toi met je rug. Veel liefs , Maaike (maandag op kraamvisite bij M&M)

 4. Kan me voorstellen dat het een vermoeiende dag is geweest, er is ook zoveel te doen en te zien! Hopelijk gaat het met je rug weer wat beter.

 5. Aquawoman en Pelle

  Hoi Astrid,

  Ja dat je last heb van je rug is niet gek he van zoveel reizen.
  MAAR zeg nou zelf dit is toch een genot zo’n mooie reis te mogen beleven. Ik hoop dat je ondanks de pijn en vermoeidheid toch kunt genieten van al dat mooie. Houd je haaks en maak en nog een mooie vakantie van. Ik lees graag je verhalen en kijk ook graag de foto’s

  Groetjes
  Aquawoman en Pelle

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s