Glen Canyon Dam en de rit naar Bryce

Vandaag hebben we weer een bijzondere dag gehad, wauw, wat een avonturen allemaal. Gisteren vertelde ik jullie al over de Glen Canton Dam. Vanmorgen om 9 uur stond er een bootrit gepland over Lake Powell. Nou en dat was de moeite waard moet ik zeggen. Het was geen enkel probleem om met hulphond en rolstoel op de boot te komen. De rit bracht ons tussen de wanden van de Glen Canyon Dam en dat was pretty impressive moet ik zeggen. IN ieder geval de moeite waard om bij Thom foto’s te gaan kijken want die zijn spectaculair.

Na het boot tochtje hebben we nog even een bammetje in de camper gegeten en toen zijn we de 89 opgereden naar Bryce Canyon. Op zich was het best een lekker ritje. MIjn kaart vertelde me door te rijden op de 89 naar Cannonville, maar de TomTom vertelde ons dat we af moesten slaan. Ok, en wij brave nederlanders luisteren altijd naar wat de GPS zegt. Tot vandaag was dat zo!

We kwamen op een onverharde weg. Op zich al een teken om om te keren maar Thom wilde nog een stukje door rijden. Het ging ook best redelijk tot we bij een diepe kuil kwamen, waar we niet doorheen konden. Probleempje. Thom durfde het ook niet te proberen want als we vast zouden komen te zitten waren we verder van huis. Niet echt voor off-road wegen zo;n camper.

Uiteindelijk stopte er mensen om ons te helpen. Na wat gepuzzel en gemeeet ging Thom proberen de heuvel een stukje op te komen. Onze redders bouwden van stenen een dammetje zodat dat de gaten zou opvullen. Om een heel lang verhaal kort te maken, na 2 uur waren we gered en weer onderwerg naar de camping, want nog maar 4 mile was!!

Al met al een bewogen en drukke dag. We zijn ook weer een uur in tijd vooruit gegaan dus dat werkt ook allemaal niet mee. We hebben net gegeten en gaan zo lekker slapen. Eerst nog even een lekker biertje om bij te komen.

MOrgen gaan we de omgeving hier verkennen die ook helemaal moet zijn.Daarover morgen meer. Assie gaat slapen. Goedemorgen voor als jullie dit lezen.

Enne denk aan de foto van Thom

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s