Las Vegas

Tjee wat een dag zeg! Ik werd vanmorgen wakker met vreselijke pijn. Dus nadat Thom mij de morfine had gegeven ben ik nog een uurtje blijven liggen om het zijn werking te laten doen. Gelukkig trok het later wel weg. Daarna op het gemakkie gedoucht en opgetut en klaar om de stad in te gaan.

Wauw wat een stad zeg. Werkelijk weer onbeschrijfelijk. Alles is groot en veel en vreselijk aardig, zo aardig dat het bijna eng is. We hebben de Vegas Strip bijna helemaal uitgewandeld. We hebben gelucht met de meest heerlijke burger die ik ooit heb gegeten. Natuurlijk was het teveel en natuurlijk heb ik er vreselijke last van, maar we hebben genoten. Tijdens de lucht besloten we om smiddags ook het casino in te gaan. Een aantal weken geleden zijn we met mijn broer en schoonzus wezen eten. Wij mochten ons deel van de rekening niet betalen, omdat mijn broertje zei: "Zet het maar in als je in Vegas bent op nummer 8 en 28." Nou dat hebben we gedaan. We hadden 60 dollar aan fiches ingewisseld, en al snel hadden we prijs op nr 28, het zal toch niet waar zijn. Na nog wat winst te hebben gemaakt hebben we het ingewisseld om nog wat op de fruitautomaten te spelen. Ook dat ging erg goed,en uiteindelijk hebben we € 190,- winst gemaakt. Helemaal te gek en tijd om te stoppen. Leuk zo’n middagje Vegas. Daarna zijn we nog wat gaan drinken en uiteindelijk zijn we met de bus terug gegaan. Zo waanzinnig dat je hier in elke bus kan stappen met je rolstoel.

Thom had gisteren middag kennis gemaakt met onze buren op de camping, Wilma en Kees. Het leek ons leuk om vanmiddag nog lekker gezellig buiten wat te drinken voor de camper. Nou daar waren hun ook wel voor te vinden. Ze komen uit Delft dus nog es vlakbij ook. Nee zeg, stelt Kees zich voor, en ik denk "bekend gezicht". Hoor ik later dat hij bij Westland Ortho werkt, en daar worden al mijn braces gemaakt. Toen dat kwartje bij ons eenmaal was gevallen lagen we natuurlijk in een deuk. Ken je elkaar uit Delft en kom je elkaar tegen in Vegas. Te gek. Het was echt supergezellig en het klikt bijzonder leuk. We moeten ook allemaal dezelfde kant op met de camper, dus we reizen morgen en overmorgen met zijn viertjes. Echt supergezellig gaat dat worden. Jullie lezen, wij hebben het erg naar ons zin.

Het is hier trouwens ook snikheet. Ik heb ontzettende last van oedeem in mijn enkels. Mijn enkels zijn indmiddels net zo dik als mijn kuiten en ik kan geen schoen of slipper meer aan. Dus voor Assie betekent dat met de beentjes omhoog, en hopen dat het wegtrekt. Wilma is verpleegster, en die heeft geprobeerd het weg te masseren, en dat heeft wel wat geholpen, wat een schat he? We spraken vanmorgen op de skype met NL, en we hoorden dat het koud was in de Hoek. Nou hier vallen de mussen dood van het dak. Het is hele droge warmte, en dat maakt dat het goed uit te houden is. Tel daar een woestijn wind bij op, en het is heerlijk. We gaan nu langzaam aan richting San Fransico, en daar zal het wel wat koeler zijn. Morgen staat er een reisdagje op de planning, en daarna gaan we lekker met zijn viertjes de BBQ aansteken.

De foto’s volgen, maar met een kleine vertraging. Dus vergeet niet bij Thom langs te gaan.

Tot logs, liefs Astrid

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s