MonoLake –> Lake Tahoe –> Auburn

Nadat we zijn vertrokken vanuit Las Vegas hebben we weer heel wat dingen meegemaakt. Het was een lange maar mooie reis door de bergen, en uiteindelijk kwamen we terecht op een camping waar helemaal niets was. Gelukkig hebben we dat ook niet nodig met zo’n camper, dus we gingen terug naar de natuur. We waren vrij laat, maar de zon scheen nog en we haden met zn vierjtes besloten heerlijk te gaan BBQ-en. Op bijna alle campingplaatsen heb je naast een tafeltje met bankje ook een bbq tot je beschikking. Wat later werd het buiten vrij koud en zijn we binnen verder gaan eten. Na een avondje op tijd naar bed was smorgens de waterpomp kapot. We konden ons dus niet wassen of douchen. Op de campgrouns was ook niets, dus dat was karig. We hebben gelijk gebeld met EL Monte en we konden naar een punt rijden op de route waar het gemaakt zou worden. Echter, een paar uur later deed ie het weer, dus hebben we het gelaten voor wat het is.

Thom wilde graag naar MonoLake dus wij richting MonoLake. Daar was echter geen drol te beleven, dus besloten we dan maar door te rijden naar Lake Tahoe. Nou mooi was het daar zeker, maar op weg daar naar toe zagen we in de bergen steeds meer sneeuw liggen. Over het meer lag zo’n dikke laag bewolking dat je de overkant niet meer kon zien. Nadat we een stukje verder gereden waren bleek de bewolking gewoon een vette sneeuwbui te zijn! Na een kort overlegje met Wilma en Kees hadden we al snel afgesproken dan maar door te rijden richting San Franciso, want in sneeuw hadden we geen van allen zin. We zijn ook helemaal niet gepakt op sneeuw, alleen op lekker weer met hoogstens een buitje, maar dan geen sneeuwbui.

Uiteindelijk hebben we nog 100 mijl gereden toen er een leuk RV Park opdoemde in Auburn. Geen idee wat hier te doen is, maar de camping is schitterdend. Het weer is goed, niet te warm en een zonnetje. Vandaag doen we helemaal niets. Wilma komt net vertellen dat het 27 graden is, dus we kunnen bakken vandaag. Op het moment dat ik dit zit te tikken is het hier 10.30 smorgens, en zit ik nog in mijn PJ. Dalijk lekker douchen en dan heerlijk buiten zitten met een boek. Het nadeel van een camper is dat je nu niet even de onmgeving kan gaan bekijken, omdat water en toilet aangesloten is. Maar das tevens een mooie gelegenheid om vandaag lekker niets te doen. IK heb de Twilight Saga inmiddels uit, en ben in een Ludlum begonnen. Staat altijd garant voor spanning. Het Bebook dat ik heb geleend van mijn dinnejte heb ik nog niet gebruikt. Maar de vakantie is dan ook nog niet voorbij.

Lieve lezers, Assie gaat in de startblokken. Oja, enne foto’s bij Thom

Lfs, Astrid

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s