Auburn, rustdag

Na de lange rit van gisteren waren we dringens toe aan een relaxdagje. We waren allebie erg moe. We zitten hier op een schitterende camping met veel groen. Het is ook niet al te druk, das das heerlijk. Na heerlijk te hebben uitgeslapen, uitgebreid gedoucht te hebben zijn we de zon in gedoken. Thom ging met Kees boodschappen halen op de fiets. We wilden alle 4 al dagen een steak eten, maar elke keer staat we te ver van de restaurtantjes. Maar we hebben wel een BBQ dus steaks waren zo gekocht. Na een heerlijk relaxdagje in de zon, hebben we de BBQ aangestoken. Het was hier 28 graden vandaag, dus dat was heerlijk. Zaten we gisteren nog in de sneeuw, zitten we vandaag in een hempje buiten.

Wilma heeft mij even geholpen met de was, en heeft heel lief het bed verschoond. We liggen dus tussen schone lakens vanacht, heerlijk.

Ook hebben we hier weer hele lieve mensen ontmoet. Ze doen aan face painting en body painting. Ze hadden een Australian Sheppard bij zich, en konden zo te zien nog wel wat trainings tips gebruiken. Daar hebben we gezellig over zitten kletsen.
Zo leuk dat je op de camping zoveel leuke mensen ontmoet. Ik ga met een stapen visite kaartjes naar huis, en heb er ook een stapel achter gelaten.

Kortom, wij hebben een heerlijke dag gehad. Morgen gaan we op ons gemak richting San Fransisco, en daar blijven we een paar dagen. Het schijnt en schitterende stad te zijn, dus we verheugen ons erop. Het is niet zo ver, 186 km dus das goed te doen. Dan op zoek naar een leuke camping, en dan zien we wel weer verder.

Of we weer WiFi hebben weet ik niet, dat merken jullie vanzelf. Er zijn niet zoveel foto’s gemaakt vandaag, maar neem een kijkje bij Thom. Wij gaan slapen.

Lfs Astrid

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s