San Francisco –> Noord Petaluma

Na vanmorgen rustig te zijn opgestart in Auburn zijn we naar San Francisco gereden. Tjezus wat een stad. Het heeft ruim anderhalf uur geduurd om de stad in te komen. Thom wilde graag over de beroemde Golden Gate Bridge rijden, en dat heeft nog eens anderhalf uur geduurd. Echt nooit van zijn leven dat ik die stad in ga. Het is er zo vreselijk druk dat ik mezelf daar niet zie rijden met Mellis naast me. Al onze plekken waren tot nu toe mooi en rustig, en dat kan ik van de stad niet zeggen. De straten gingen stijl omhoog en stijl weer naar beneden. Geloof me, de fietsers van de tour d’France kunnen er nog een puntje aan zuigen.

Dus we besloten door te rijden naar een camping net buiten de stad in Petaluma. Verder niets te doen hier maar een mooie camping. Al hebben ze voor ons een plekje buiten de poort vrij gemaakt, omdat door Memorial Day alle campings vol waren. Morgen is iedereen weer weg en krijgen we een mooi plekje. Dan doen we morgen weer een dagje niets, en of we dan de dag erna nog even in de stad gaan kijken weten we niet. We hebben nog aardig wat kilometers voor de boeg, en misschien hakken we die wel gewoon in een paar delen voor we weer terug in LA moeten zijn. We zien het wel.

Onze laatste week is ingegaan en de tijd vliegt. We hebben zo veel gezien, zo veel gedaan, en nog is het niet voorbij. Wij gaan zeker nog een week genieten, maar ook een beetje op laden voor de alnge weg terug naar huis. Wij hebben net een heerlijk ijsje op, en ik ga weer lekker verder in mijn boek.

Tot morgen,

Lfs Astrid

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Vakantie

3 Reacties op “San Francisco –> Noord Petaluma

  1. Fenke

    Een paar daagjes gewoon bijtrekken is natuurlijk ook lekker, jullie hebben al heel veel gezien. Geniet van de laatste dagen en dan zijn jullie weer terug in ons kikkerlandje!! Vol met verhalen, foto’s en schitterende herinneringen, kortom je zou er een boek mee kunnen vullen. Dikke K&K en een extra K voor Mellis

  2. hai astrid, inderdaad zeg, wat gaat de tijd snel, geniet nog van de laatste week hé? en lekker lezen hoort er ook bij, liefs rietje

  3. Er is gewoon zoveel te doen en te zien daar! Geniet van jullie laatste week!

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s