Petaluma –> Rustdag

Vanmorgen zijn we verkast naar een plek op de camping, mooie camping ook trouwens. We hadden niet veel zin om ook maar iets te doen, dus dat hebben we dan ook niet gedaan. Het enige dat we hebben gedaan is behendigheid lopen met Mellis. Er is hier een klein baantje, en daar hebben we Mellis lekker laten spelen en rennen. Thom heeft de foto’s op zijn log staan.

We hebben trouwens nog wel geskyped met NL. Als je € 10,- opwaardeert kan je eindeloos bellen met vaste nummers is Nederland. Ik wilden even naar mijn oma bellen, want voordat we weg gingen klonk ze helemaal niet goed. Oma blijkt dus in het ziekenhuis te hebben gelegen met longonsteking. Dat had ik al tegen Thom gezegd dat ik dat al vermoedde. Gelukkig is ze weer opgeknapt, en gaat het beter met haar. We hebben ook nog even met Fen gekletst en dat was erg gezellig. Leuk om op deze manier contact te kunnen houden met het thuisfront.

Verder heb ik weer een boek uit gelezen, en ga ik zo in de volgende beginnen. Ludlum, altijd garant voor stevige actie. Het Bebook bewaar ik verder voor in het vliegtuig, houd mijn handbagage licht.

Morgen gaan we iets dichter naar San Francisco, en toch even kijken of we daar nog wat kunnen bekijken. Daar staan we dan 1 nachtje, en dan gaan we langzaam weer richting LA.

Of we morgen weer zo’n goede WiFi hebben weet ik niet, dus tot het volgende blogje.

Lfs Astrid

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s