Petaluma SF –> Pacifica SF

Na vamorgen vrij rustig te hebben opgestart zijn we begonnen met wat boodschappen doen. We wilden morgenavond graag weer de bbq aan steken, en dan moet je wel wat in huis hebben. We hebben heerlijke steaks gehaald en wat burgers. Smullen! Daarna werd het hoogste tijd voor een heerlijke bak koffie van Starbucks ;). Ik had van de week al een heerlijke Latte met caramel, en nu wilde ik graag een cappuchino. Thom een dubbelde espresso en we hebben genoten.

Daarna de camper weer ingestapt om naar de andere kant van SF te rijden, Pacifica. Kees en Wilma hadden ons gemaild dat ze daar stonden en dat het uitzicht werkelijk fenomenaal was. Zodoende togen wij naar Pacifica. De camping zelf is niet zo veel, bijna alleen maar asvalt, wat met de rosltoel dan wel weer lekker is, maar het uitzicht!!! Wauw!!! Als ik in mn bedje lig kijk ik uit over de Pacicfic Ocean. We zitten bovenaan een baai, waar de zee keihard tegen de rotsen beukt. Wat een heerlijk geluid. Het ruikt hier precies zoals thuis, naar zeewier en zout, zo zalig. Je vegrijpt dat er weer de nodige foto’s zijn gemaakt die je zoals gewoonlijk bij Thom kan vinden.

Het uitzicht is zo mooi dat we dan ook geen zin meer hadden om de stad in de te gaan. We wilden ook gaan uit eten vanavond, dus ik heb vanmiddag een poos liggen rusten om het ’s avonds wat langer vol te kunnen houden. Wilma en Kees hadden ook wel zin in een lekkere pizza, dus zijn we gezellig met zijn viertjes wezen eten. Toen de mannen de route met elkaar gingen bespreken, bleek dat we voor morgen ook dezelfde plannen hadden, dus trekken we weer samen op. Het is ook zo supergezellig met elkaar. Wat we daarna doen, zien we dan wel weer. De temperaturen gaan in ieder geval flink richting de 30 graden morgen en overmorgen. We gaan op tijd weg morgen, zodat we morgen middag lekker in het zonnetje kunnen zitten.

Morgen weer een nieuw blogje als we WiFi hebben.

Lfs Astrid

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Rompslomp

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s