Pacifica –> Carmel

Vandaag hebben we maar zo’n 200 km gereden. Alleen van de ene naar de andere camping, en dat was het wel zo’n beetje. Tussendoor nog even een paar boodchapjes gedaan, maar we hebben vanaf 2 uur vanmiddag met een roseetje en een bierjte in het zonnetje gezeten, geen zin om dan ook maar iets te doen. Kees en Wilma zijn ook weer van de partij dus das weer supergezellig. We lachen wat af met zijn vierjtes. Vanavond hebben we weer lekker de BBQ aangedaan, en weer heerlijk zitten smullen. Zo lekker kneutirig zijn we. Omdat ik het overdag vrij rustig hou kan ik ‘savonds een klein beetje eten. Veel is het niet, maar precies genoeg.

Ik ben ook eindelijk in een boek begonnen van het bebook. Alleen erg lastig dat je de juiste pagina niet terug kunt vinden, en je weer het hele boeken menu doormoet om bij het juiste boek te komen. Kan vast makkelijker maar ik ben de gebruiksaanwijzing vergeten, blond!! Dus Fen, als je meeleest 😉

Morgen gaan we door naar de volgende camping in Santa Margarita. KLinkt feestelijk, dus dat gaan we morgen eens bekijken. Het is ongeveel 3 en een half uur rijden. We gaan op tijd weg, want we willen smiddags weer in het zonnetje. Echt vakantie dus, genieten!!

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Vakantie

Een Reactie op “Pacifica –> Carmel

  1. Fen

    Jaaaaa Fen leest mee maar die weet het ook niet. Maar ben ff door blijven zoeken dus alhier: 1. Wil je een bookmark op een bepaalde pagina, dan druk je gewoon kort op 6. 2. Wil je al de bookmarks zien die je gemaakt hebt, dan druk je iets langer op 6 3. Wil je naar één van de bookmarks in het lijstje dat je dan te zien krijgt, dan druk je op het nummer van die bookmark ( 1 of 2 of 3…..) 4. Wil je een bookmark verwijderen – 1 bv – dan druk je een paar seconden op dat nummer, in dit geval: 1 Het is heel simpel en het werkt prima. Duurde ff maar ik had het geluk van een rechtstreekse Valysterugrit maar kon mijn handen niet meer moven. Beurs was wel helemaal super en erg leuk! Heb nog ff rondgcrossed in een PermobilC500 AhhhhhhhhhhhhhhMMmmmmmmmmmmm hihi Kus BBQ’s en heel veel knuffies (hier is het nu ook lekker warm!)

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s