Santa Margaritha –> Northridge LA

Gisteren stonden we op een mooie camping in Santa Margaritha. We waren smorgens weer op tijd vertrokken. Het beloofde een warme dag te worden, en dan kan je smiddags maar beter met een fles rose in het zonnetje zitten. Ik zat heerlijk met mijn Bebook het tweede deel van de Millenium triologie te lezen, met daarbij wat kaas zoutjes en dus een roseetje. Wilma en ik hebben de fles samen soldaat gemaakt en de mannen zaten aan een biertje. Plots gaat de kop van Mellis omhoog, en jawel hoor loopt er een hert met jong langs. Is dat even leuk! even later staan Kees en Thom een stuk verderop om nog meer natuurschoon te bewonderen, komt er een grond eekhoorn uit de grond. Zo leuk om te zien. Natuurlijk heeft mijn persoonlijke Superfotograaf weer mooie plaatjes geschoten van dat natuurschoon.

’s Avonds zijn we allemaal een beetje op tijd gaan slapen want we wilden op tijd wegrijden. Het zou weer een hete dag worden, en we wilden nog even Santa Barbara bewonderen, dat scheen de moeite waard te zijn. Waarschijnlijk is dat ook zo, maar het zat werkelijk potdicht van de mist dat we maar doorgereden zijn. Hier hebben we ook nu echt afscheid genomen van Kees en Wilma want die vliegen morgen al naar NL. We zullen ze missen het was echt supergezellig. Maar ik vind het ook leuk om weer samen aan te kunnen kneuteren hier. Wilma, Kees, superleuk jullie ontmoet te hebben, en in NL spreken we snel wat af!

Wij zijn daarna doorgerden naar Northridge. Een voorstadje van LA. Morgen gaan we door naar de camping waar we begonnen zijn. Maar vanmiddag hebben we eerst een poosje gerust want het was vroeg vanmorgen. We zijn al om 0700 opgestaan. Omdat ik wel even nodig heb om op gang te komen en mijn morfine even de tijd moet geven zijn werk te doen. Rond een uur of 1800 zijn we gezellig gaan winkelen. Thom wilde wat spijkerbroeken en wat tshirts. Missie voltooid. Leuke jeans en leuke shirts. Daarna zijn we op ons een gemakkie een grill restaurant ingedoken. Natuurlijk weer volop keus, maar we hebben gekozen voor de spare ribs, ze waren zalig. Zo lekker heb ik ze lang niet gegeten. Ik had een half portie en dat was nog te veel. Je krijgt er dan ook nog salade en friet bij. De Amerikanen vragen gewoon een doggiebag en nemen de restjes mee. Nou geloof me, soms lag er nog een klein stukje broccolie op het bord. Wij hebben in ieder geval genoten.

Morgen gaan we decadent doen en door Beverly Hills en Hollywood boulevard rijden. Als we de camper kwijt kunnen, doen we het lopend. Lekker decadent bij Prada en Gucci naar binnen`;).

Als we dat gedaan hebben dan gaan we terug naar de camping in Annaheim waar het allemaal begonnen is. Zondag gaan we dan eindelijk nar Disney. We zijn dan ook 10 jaar getrouwd, dus we maken er een romantische trouwdag van.

Morgen hopelijk een verslagje van Beverly Hills. Ik ga nu mijn wijntje op drinken en dan slapen. Truste.

Lfs Astrid

7 reacties

Opgeslagen onder Vakantie

7 Reacties op “Santa Margaritha –> Northridge LA

 1. Wat een superpositieve en leuke blog weer! Prachtige plek om je trouwdag te vieren! Zo fijn om te lezen dat je weer wat kunt eten en dat het dan ook nog zo lekker is! Ik ga gauw de foto’s bewonderen. Nog 2 nachtjes slapen en dan gaan wij richting Schiphol! Groetjes en dikke knuf, ook van Wim,
  annelies

 2. Mooie foto’s Astrid! Fijn dat jullie zo genieten. Liefs Natje xxx

 3. hai astrid, fijn om te lezen dat je ook weer geniet van ’t eten! fijn hoor meid……wat ’n topvakantie hé? nog fijne dagen liefs rietje

 4. Aquawoman en Pelle

  Hoi Astrid,

  Mooi dat je weer kunt eten!!
  En dat je zoveel mooie dingen ziet en hebt gezien in deze onvergetelijke vakantie. Blijf genieten dat is de moeite waard.
  Ik blijf mee genieten hahaha van de foto’s en je blogs.

  Groetjes
  Aquawoman en Pelle

 5. ronnie

  Hier is het al zondag. Voor jullie als je wakker wordt:
  Gefeliciteerd!
  Veel plezier bij Mickey Mouse en geniet van de laatste dagen in de U.S. of A.
  Groetjes, Toke & Ron

 6. Anoniem

  He guys, Gefeliciteerd met jullie 10 jaar en ik hoop dat jullie veel plezier hebben gehad in Disney…….;-)

  Kussies Di

 7. Wat gaaf dat er een hert met jong op bezoek kwam! Jullie hebben er weer mooie foto’s bij staan!

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s