Een loge in huis

Sinds dat we terug zijn van vakantie is er al weer het een en ander gebeurd. Bijkomen van de verre reis was er niet echt bij. We zijn de 7e thuis gekomen, en de 9e zou ik weer aan het werk gaan. Tjee, wat een email heb je na zo'n vakantie zeg. Er was iets fout op de server wat er voor zorgde dat ik 998 emails had! Het meeste natuurlijk dubbel, maar vis de juiste mails er maar eens tussenuit. Toen dat eenmaal gebeurd was kon ik dan ook weer met een schone lei beginnen.

Al snel na thuiskomst werd ik gebeld door een Golden fokker met de mededeling dat hij een herplaatser terug kreeg en of wij interesse hadden. Nou dat kwam nou mooi uit, want ik had net een intake gedaan met een cursist die graag een wat oudere Golden wilde. Ze kon hem alleen pas vanaf 12 juli hebben, dus 3x raden waar deze loge bivakeert? Juist, bij ons! En wat een leuk beest zeg! Roger is een 10 maanden jonge reu die zich prima aanpast is ons systeem. De winkels in gaat perfect en ook buiten gedraagt hij zich goed.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jullie zien, het is een plaatje, en wat lijkt hij op Mellis toen hij nog jong was.Mijn dag is dus weer een stukje drukker met zo'n jonge hond in huis, maar die 2 weekjes overleef ik nog wel.

Verder heb ik weer erg last van de bekende bacterie die me voor de vakantie zo lamlegde. Aangezien ik drager ben van deze bacterie zal ik altijd last blijven houden van veel diaree en slechte eetlucht die er mee samenhangt. Ook de BBQ die we het weekend hadden met vrienden heeft doet er natuurlijk geen goed aan, maar het is altijd zoooo gezellig!

Wat is het ook heerlijk dat we eindelijk zomer hebben, ik vind het zalig de warmte. Ik hoop jullie ook. Ik ga snel weer verder met het werk, en spreek jullie snel!

Liefs As

5 reacties

Opgeslagen onder Werk

5 Reacties op “Een loge in huis

 1. Wat een lieverd!!!

  Super dat je zo cursisten kunt helpen 🙂

  Superjob vermoed ik, niet?

 2. Wat een leuke hond! Fijn dat hij binnenkort naar een andere cursist mag. Beterschap met de bacterie nog!

 3. lieve astrid, wat ’n lieve hond zeg en wat lijkt ie op Mellis!!!! best even druk, maar ook gezellig…..lastig van die bacterie, maar hopelijk komt dat weer goed meid!!! ik heb momenteel hartklachten, ook niet echt fijn, maar ze gaan goede onderzoeken doen, daar komt vast wel iets goeds uit…….ja, heerlijk dit weerjte, ik geniet met volle teugen…….liefs rietje

 4. Hoi As, twee Goldens, leuk joh! En al herplaatst met 10 maanden, boftie even dat ie bij jou kwam! is ie van dezelfde afstamming als Mellis?
  Leuke tiepvaut voor iets vervelends, “eetlucht”… LOL
  Liefs en sterkte met de bacterie!

 5. Wat heerlijk zo’n logé!!
  Sterkte met die k**bacterie.
  X Wilma.

Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s